www.kristallipalatsi.com

Kuninkaallinen Kristallipalatsi

Päävalikko

Pääsivu
Ottelut ja Tilastot
Keskustelufoorumi
Uutiset
Yhteystiedot

Muita linkkejä:

Palloliitto - Tampere

Uutiset

Tämä on Kuninkaallisen Kristallipalatsin uutissivusto. Täältä löytyy sekä uudet, että hieman vanhemmatkin uutiset.


28.10.2015 Kristallipalatsin 15-vuotisjuhlat Tottijärven Jukolassa 31.10.2015
Kristallipalatsi juhlistaa 15-vuotista uraansa lauantaina 31.10.2015 kutsuvierasjuhlassa Tottijärven Jukolassa.

30.7.2015 Uusia miehiä punanuttuun
Talvisesonki on tuonut uusia pelaajia lähimaastosta Kristallipalatsin orkesteriin. Siirtopaperit saivat allekirjoituksen Ahmed Abdelwahedilta ja Jarmo Niemiseltä. Näiden herrojen lisäksi muutama muu siirto on saavuttamassa myös maalinsa. On lupa odottaa hienoa futiskesää. Toivotamme Ahmedin ja Jarmon tervetulleeksi Palatsiin!

5.5.2015 Kaksi peliä, kolme pistettä ja uusia pelaajia
Palatsin kausi käynnistyi kankealla esityksellä kotona Menkalassa Mouhijärven Mallia vastaan 0-4 (0-2) tappiolla, mutta viime viikon sunnuntaina tahti oli toinen punanuttujen matkatessa Menkalaan vuorostaan vierasotteluun. NoPs/2 oli vastustajana tunnetun vaarallinen ja vikkelä, mutta tiiviisti puolustanut ja maaliaan arkkienkelin tavoin suojellut maalivahti Matti Ovaska ryöstivät Palatsille kauden avauspisteet ensimmäisestä vierasmatsista lukemin 2-3 (0-2). Seuraava ottelu on lauantaina 9.5. Menkalassa klo 17 ja jännittäksi ottelun odottamisesta tekee uusien pelaajahankintojen ensiesiintymisten määrä. Huhujen mukaan seurajohdon kiikarissa ovat olleet talvikaudella isokokoinen voimahyökkääjä, sekä pari vikkelää nuorta peluria.

23.4.2015 Palatsi toivottaa Tuomas Hyrkkäselle onnea uusiin haasteisiin
Pitkän ja luotettavan uran Palatsin sotisovassa tehnyt toppari Tuomas Hyrkkänen matkaa jalkapallohaasteiden perässä uusiin kuvioihin. Onnea Tuomakselle matkaan ja iso kiitos uskollisista palvelusvuosista. Tuomas ehti saamaan nimensä Palatsin Vuoden Pelaaja-pokaaliin kauden 2010 ansioistaan, sekä pääsi muuten kokemaan Palatsin nousut ja laskut viime vuosina. Kiitos Tuomas!

18.4.2015 Kymmenvuotiskausi Palloliiton sarjoissa käyntiin
Vuodesta 2000 startannut toimintamme rykäisee liikkeelle kymmenennen piirinsarjakautensa. Pelaajistossa on joitakin liikahduksia talven ja kevään aikana koettu, mutta tiedotus tästä virallisesti tulee vielä ennen ensimmäistä sarjamatsia.

20.1.2015 Kuhinaa pelaajamarkkinoilla
Palatsipelurit viettävät ansaittua omatoimista jaksoa vielä hetken ennen joukkueharjoitusten alkamista. Pientä kuhinaa ja uusia nimiä liikkuu pelaajamarkkinoilla, joten toivottavasti pian saamme lukea uusista palatsilaisista kauden 2015 joukkueessa!

30.9.1014 Kristallipalatsin kausi 2014 päätökseen
Kristallipalatsin voittoisa kausi Kutosessa sai päätöksensä pari viikkoa sitten. Sarjasijoitus oli kolmas ja 16 ottelun saldona oli 10 voittoa ja kuusi tappiota. Karsintapaikka Vitoseen jäi yhden pisteen päähän, mutta tuo tuskin harmittaa miehistöä joka jo tuonkin sarjatason on nähnyt. Palatsin miehistö lomailee nyt ja keskittyy seuraavaksi talvikauden lenkkiharjoituksiin. Kiitos kannattajille kaudesta 2014.

1.4.2014 Ville Toiva matkaa uusiin haasteisiin
Useamman vuoden Palatsissa aktiivisesti operoinut Ville Toiva vaihtaa seurakseen Tamu-k:n. Palatsi kiittää Villeä ja toivottaa onnea jatkoon!

13.2.2014 Kristallipalatsi kaudella 2014
Vuosikokouksen ja johtokunnan palaverien tuottamien päätösten myötä Kristallipalatsi ilmoittautui Tampereen piirin 6.divisioonaan kaudelle 2014. Seura uudistaa ja muuttaa toimintaansa, mutta varsinainen kilpailutoiminta jatkuu edelleen jalkapallon parissa. Toiminnan sisällöstä ja sen muutoksista enemmän faktaa foorumilla. Kausi 2014 on virallisesti alkanut, joten tervetuloa remmiin!

23.12.2013 Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
Oikein rauhaisaa Joulua kaikille! Tehdään yhdessä ensi vuodesta parempi!

18.6.2013 Voitto alla juhannustauolle
Synkkä ja tummanharmaa kaudenalku sai pisteensä juhannusviikon tiistaina Hervannan Ahvenisjärven tekonurmella. Sieltä Palatsi nappasi taistellen kauden ensimmäiset pisteensä kaataen TKT Kooteen lukemin 2-3 (2-0). Kankeasti käynnistynyt Palatsi löysi toisella puoliskolla tutun punaisen tahtikapulansa ja käänsi ottelun nimiinsä kolmella osumalla. Raamikas ja viime ottelussa kovia kolhuja kokenut Antti Teisala iski lähietäisyydeltä tahdonvoimalla ensimmäisen. Sama mies järjesti yllätyksellisen toisen osuman jonka loppujen lopuksi Kooteen puolustaja puski erehdyksissään omaan verkkoon. Illan makein nähtiin kymmenen minuuttia ennen loppua Toni Vihervän jalasta, kun mies yllätti vastassa olleen kotiveskarin kaukolaukauksella aina puolenkentän viivalta. Loppuminuutit mentiin isäntien tahtiin, joskin palatsilaisetkin pääsivät yllättäviin vastaiskuihin välillä. Matti Ovaska piti veräjänsä puhtaana ja uusi kapteeni Saku Mäkinen puolustuslinjan pitävänä toisen puoliskon ajan. Palatsi pääsi näin voitto taskussa juhannuksen viettoon, joten kenties vanhat haavat nuolaistiin kerralla puhtaaksi. Turvallista ja rauhallista keskikesän juhlaa kaikille Palatsin kannattajille!

31.5.2013 Kotiavauksesta avauspisteet?
Palatsi yrittää täyttää tyhjyyttään ammottavaa pistepussia tänään kotiavauksessaan Mäntän Valon kustannuksella. Tiistainen vieraskiertueen päätös Ikurissa toi helpottavat lisäykset tehtyjen maalien sarakkeeseen vaikkakaan pistetili ei 5-3 tappiolla karttunut. Tänään kauniissa perjantai-illassa KK3 toimii näyttämönä klo 19.15 alkaen Kristallipalatsin ja Mäntän Valon taistelussa. Punaista päälle ja katsomoon!

29.5.2013 Avausmaali odottaa tekijäänsä
Vaikea vieraskiertue saa päätöksensä tänään kun Palatsi matkaa Ikurin Virelään LaPron vieraaksi. Aiemmat vierasottelut ovat sujuneet mollivoittoisesti, sillä niin Melody kuin Apassit antoivat tuta lukemin 2-0, kun taas viimeisin koitos Pelikasseja vastaan olikin jo niukempi 1-0. Luonnonnurmea ja varsinkin kotoista Alanurmea odottava palatsimiehistö janoaa tänään varmasti avauspisteitä Ikurista klo 18.15 alkaen.

29.4.2013 Palatsin kaudenalku jo ovella
Kristallipalatsin kaudenalku lähenee. Ensimmäinen sarjaottelu käydään tulevana lauantaina 4.5 klo 17 Kaupin päätekonurmella FC Melodya vastaan. Isäntäjoukkue on tuttu vastus takavuosilta, joten kovaa vitosdivaritaistelua nähdään heti vapunvieton jälkeen. Palatsi pitää katsojille avoimet harjoitukset torstaina klo 19 Lähdekorven kentällä. Nostalgiaa ja vanhoja muistoja tutulta puulaakivuosien kentältä...

13.4.2013 Kristallipalatsin organisaatiomuutokset ja pelaajahankinnat
Kristallipalatsin operatiivinen johto kokoontui helmikuun lopulla suuressa tulevaisuusseminaarissaan luomaan uutta toimintasuunnitelmaansa tuleville vuosille. Viime kauden takkuinen visiitti Neloseen liian pieneksi osoittautuneella pelaajaringillä sai huomattavia kysymyksiä ja askarruksia liikkeelle. Uusi johto-organisaatio sisältää uusien roolien urheilutoimenjohtaja Antti Teisalan ja tiedottaja Saku Mäkisen lisäksi vanhat jäsenet Pekka Palosen, Antti Vuorisen, Jussi Hiltusen sekä Hannu Toivon. Lisäksi operatiivisen johdon asioista istuvat päättämässä Timo Pimiä, Tuomas Hyrkkänen ja Teemu Lehtonen. Tulevaksi kaudeksi joukkueen pelaajavahvuuteen liittyvät Harry-Pekka Bäckström, Jussi Koskela, Jyri Kulha, Janne Käkelä, Ville Leppänen, Jesse Mielonen sekä Lauri Mäkinen. Uusi ja entistä punaisempi virtaus puhaltakoon tahtia Alanurmella kesällä 2013!

10.3.2013 Keskustelufoorumi on auennut taas
Teknisistä ongelmista johtuen keskustelufoorumimme oli poissa käytöstä tovin, mutta nyt kaikki toimii taas entiseen malliin.

28.2.2013 Palatsi tiedottaa lähiaikoina muutoksista
Kristallipalatsin johtoporras teki tiistaisessa palaverissaan huomattavia muutoksia hallinnolliselle puolelleen, joista tiedotamme aivan lähiaikoina. Samoin tiedotettavaa tulee myös pelaajarintamaltaa sekä tulevista tapahtumista. Palatsin facebook-sivulta saat lisää tietoa, mutta viralliset tiedotteet muutoksista myös täällä lähiaikoina. Pysykää kanavalla ja toivotetaan uusi kausi alkavaksi!

31.1.2013 Palatsin Cup-unelma tyrehtyi
Kristallipalatsi luovutti Cupin ensimmäisen kierroksen ottelun akuutin pelaajapulan vuoksi. Palatsi pahoittelee tilannetta!

28.1.2013 Palatsin matkassa Hämeenlinnaan
Kristallipalatsi matkustaa Hämeenlinnaan tulevana perjantaina Suomen Cupin avausotteluun. Vastassa on viime kaudelta tuttu Jags, jonka kanssa Palatsi mitteli tasaiset ottelut kahdesti. Kannattajat pääsevät halutessaan Palatsipelaajien mukana otteluun, jotka siis starttaavat matkaan Lahdesjärven ABC:lta klo 19. Kaikkien matkaan lähteneiden kannattajien kesken arvotaan Palatsin fanipaita!

10.1.2013 Suomen Cupin 1.kierros
Kausi 2013 on valmis ensipotkaisuun! Palatsi matkustaa perjantaina 1.2 Pullerin Halliin Hämeenlinnaan Jagsin vieraaksi. Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen kohtaaminen alkaa iltahämärässä vasta klo 21.

21.11.2012 Kristallipalatsi Suomen Cupiin 2013
Muutaman vuoden Cup-tauon jälkeen Kristallipalatsi ilmoittautui Suomen Cupiin kaudelle 2013.

26.9.2012 Vaikea kausi päätökseen lauantaina
Opettavainen ja tuskaisen vaikea kausi Nelosessa saa lauantaina päätöksensä. Palatsi matkustaa Toijalaan viimeiseen sarjaotteluunsa tällä kaudella voitto mielessään. Mennyt kausi on antanut seurajohdolle paljon mietittävää ja suunniteltavaa talven pimeyteen ja seuraavan kauden alkuun, mutta onneksi aikaa on kosolti. Palatsi taistelee lauantaina vielä kerran ja jää sen jälkeen ansaitulle talvilomalle.

15.9.2012 Viimeisiä pelejä tältä syksyltä
Nelosen kovuus ei niinkään Palatsia yllättänyt, mutta oman joukkueen vastoinkäymiset löivät ällikällä kaikki. Viimeisiä viedään tältä syksyltä, sillä kolme matsia on enää jäljellä. Tänään lauantaina Alanurmella klo 15 noususta haaveileva PP-70 marssii nokialaisten syleilyyn. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä juhannusviikolta päättyi tasalukemiin. Punaista toppatakkia ylle ja lehtereille!

17.7.2012 Toinen kierros alkaa tänään
Valkeakosken Koskenpojat saapuvat Palatsin huomaan Alanurmelle tänään tiistaina 17.7 klo 19.15. Ensimmäisellä kierroksella joukkueet kohtasivat sarjan avausottelussa, jossa koskilaiset olivat parempia lukemin 2-0 (0-0). Viikon tauko sarjassa teki hyvää tappioissa rypeneelle kotijoukkueelle, joka sisuuntuneena iskee tänään kotivoitto mielessään.

7.7.2012 Vaikea avauskierros pakettiin
Ensimmäinen ottelukierros uudella sarjatasolla oli vähintäänkin niin vaikea kuin ennen kauden alkua suunniteltiin ja kuviteltiin. Sarjaportaan vaihdon mukanaan tuomat muutokset saivat harmillista lisäväriä heti avausottelusta alkaneen loukkaantumisruuhkan myötä. Ikävät loukkaantumiset toivat aivan liian suuren miehistövajeen riveihimme, jotta Palatsi olisi voinut lähteä jokaiseen otteluun rehdisti taistelemaan pisteistä. Turhan usein puolikuntoisia ja toipilaita pelaajia jouduttiin peluuttamaan, joka auttamatta näkyi liki jokaisessa matsissa. Ainoastaan eiliseen otteluun TP-49:ä vastaan Palatsi sai penkillekin pelikuntoisia herroja aina viisi kappaletta, mutta liekö hyvät lähtökohdat tuoneet sitten paineita punapaidoille sillä niin vain toijalalaiset poistuivat Alanurmelta pisteiden kera. Lukemat 2-4 (0-1) maistuivat punapaidoille todella karvailta, sillä komeassa hellekelissä ennätysyleisölle ei vieläkään tarjoiltu pisteherkkua. Vierasjoukkueen kahden maalin karkumatka kirittiin hetkessä tasoihin kun peliä oli 77min pelattu. Vaihdosta tulleiden Toni Vihervän ja Hannu Toivon osumat antoivat uskoa jopa voittoon asti nousemista, mutta turhaan, sillä vieraiden vaaralliset vastahyökkäykset lopussa tuottivat kaksi maalia. Ensimmäinen kierros tuotti Palatsille vain viisi pistettä yhdellä voitolla ja kahdella tasurilla, maalisuhde on 10-34. Toinen ja säilymisen kannalta elintärkeä taistelu alkaa tiistaina 17.7 klo 19.15 kun Alanurmelle saapuu vieraaksi Valkeakosken Koskenpojat.

6.7.2012 Helteinen heinäkuu ja ensimmäisen kierroksen finaali
Tänään perjantaina 6.7 klo 19.15 helteen paahtamalla Alanurmella palloillaan taas tuttuun Nelosen tyyliin. Palatsi saa tällä kertaa vastaansa TP-49:n Toijalasta. Voittojen makuun halajava Kristallipalatsi on kunnostautunut siirtomarkkinoilla hankittuaan nuoren 18-vuotiaan Joni Virtasen riveihinsä. Punaista päälle ja Alanurmelle!

30.6.2012 Kesäkuu päättyi tappioon
Sarjakärjen vieraana ei ollut helppoa, sillä keskiviikkoinen Ylöjärven matka ei Palatsin pistesaraketta kartuttanut. Nousijajoukkueet Ryhti ja Palatsi päätyivät loppulukemiin 4-1 (1-0). Peliään pikkuhiljaa parantava Palatsi ei pisteitä matkaansa kaapannut, mutta pelinjuoni tuntuu hiljalleen löytyvän. Kotijoukkue oli ottelua hallitsevampi osapuoli etenkin vahvojen laitanousujensa myötä, mutta palatsipuolustus nostaa otteidensa tasoa ja teki pelin kotijoukkueelle vaikeaksi. Ensimmäisen puoliskon lopulla tullut komea avausosuma sai sarjakärjen pelin kulkemaan, sillä toisen puoliskon alussa kotijoukkue karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle ennen kuin Antti Teisala osui ansaitsemallaan rankkarilla. Pelin loppu oli tasaista taistoa ennen kuin loppulukemat saatiin komealla kaukolaukauksella vähän ennen loppuvihellystä. Toinen palatsirehju oli varsin lähellä ennen tuota neljättä kotiosumaa, sillä karkuun karanneen Sami Hurskeen nosto pelastettiin puolustajan toimesta juuri ennen maaliviivaa. Lukemista huolimatta eivät vierasmatkalaiset joutuneet häpeilemään otteitaan, sillä itseluottamus ja rohkeus tuntuu löytyvän punapaitojen puseroista.

21.6.2012 Tappioputki poikki vierastasurilla
Keskiviikkona Raholan nurmella ottivat yhteen PP-70 ja Kristallipalatsi, jotka tasapäin jakoivat pisteet lukemilla 2-2 (2-1). Ottelu alkoi Palatsin kannalta murheellisesti, kun jo 5min pelattuna kotijoukkue avasi maalisarakkeensa. Pelin ensimmäinen kulmapotku meni muuten hyvin pelanneen maalivahti Matti Ovaskan käsien kautta harmillisesti sisään. Vartin päästä saatiin kuitenkin vastaus, kun Antti Savijoki ja Sami Hurske järjestelivät Riku Rinteen maalintekoetäisyydelle, josta taistellen ja taiteillen Rinne nosti pallon vastaantullen kotiveskarin ylitse aina verkkoihin asti. Vierasiloa ei kauaa riittänyt, sillä ensimmäisellä puoliskolla kotijoukkue meni johtoon pilkun kohdalta pusketulla osumalla. Toiselle puoliskolle hyvin sisuuntunut vierasryhmä ottikin pelin haltuunsa ja painopiste sekä maalipaikat siirtyivät vahvasti kotijoukkueen päätyyn. Tasoitus tuli tuttujen miesten Savijoen ja Rinteen alustuksesta, josta Teemu Lehtonen ei erehtynyt. Pallo saatiin loukkaantumisesta toipuneelle Lehtoselle vitosen rajalla, josta komea ja yllättävä saksipotkun ja kääntölaukauksen välimuoto yllätti hölmistyneen maalivahdin. Enempiä osumia Raholan iltaan ei saatu, vaikka hyviä tilaisuuksia maalintekoon oli varsinkin Antti Teisalalla ja Sami Hurskeella. Juhannuksen viettoon palatsilaiset lähtevät tasurilla, mutta kovat koitokset jatkuvat heti ensi keskiviikkona Ylöjärven Ryhdin vieraana.

16.6.2012 Vaikeudet jatkuvat
Perjantaina Alanurmella olosuhteet olivat kunnossa, aurinko paistoi, yleisö viihtyi ja vierekkäisillä pelattiin pirteät Kolmosen ja Nelosen alasarjaottelut. Nelosen matsissa Palatsi - Lammin Veto vieraat olivat parempia lukemin 1-4 (0-3). Kotijoukkueen pallonpitäminen ja puolinainen hallinta jatkui, mutta vaikeudet kentän molemmissa päädyissä ovat nyt ylitsepääsemättömät. LaVe iski tehokkaasti muutamasta paikastaan osumat avauspuoliskolla ja hoiteli kokemuksellaan innokkaasti hölmöilleen kotimiehistön. Toisella puoliskolla vieraat iskivät heti puoliajan alkuun pilkulta sinetöiden voittonsa. Palatsilaiset jaksoivat kuitenkin punnertaa kivasti ja saivatkin vihdoin palkintoa yrityksestään kun Riku Rinne teki kauden ensimmäisensä hienon syöttösommitelman päätteeksi. Tämän jälkeen Pekka Palosella oli paikkansa läpiajosta, mutta miehen sijoitus meni niukasti ohi. Siisti ja viihdyttävä ottelu kauniissa perjantai-illassa ei vieläkään tuonut palatsikannattajille haluamaansa, mutta se jokin on varmasti vielä tulossa.

14.6.2012 Perjantaina kajahtaa
Ei tullut vieläkään positiivisia uutisia loukkaantumisrintamalta, joten sieltä suunnalta ei tiedotettavaa, mutta Palatsi taistelee huomenna Alanurmella entistä sisuuntuneempana. Perjantaina klo 19.15 Lammin Veto saapuu Palatsin vieraaksi lämpimään illanviettoon Alanurmelle. Tappioputki on pitkä, muttei loputon. Punaista päälle ja katsomoon!

8.6.2012 Turpaan Forssassa
Tuska jatkuu Palatsimiehistössä torstaisen Forssanreissun myötä. Kotijoukkue FJK oli selvästi parempi maalein 4-0 (2-0), eikä näin jättänyt kotiyleisölleen jossiteltavaa. Punapaidat saivat ennen ensimmäistä maalia kohtuullista painetta ja peliä kotijoukkueen alueelle, mutta varsinaisiin huippupaikkoihin ei vierasryhmä päässyt, ja tästä seurauksena olikin nopeasta vastaiskusta syntynyt avausosuma vierasverkkoon. Tämä osuma viilsi haavoittuvaan ja itseluottamuksen puutteesta kärsivään Palatsiryhmään syvän haavan, josta toipuminen ei tässä ottelussa ollut mahdollista. Toisen puoliskon alussa Palatsi sai yhden erittäin hyvän tekopaikan, josta Antti Teisala pisti pallon hiuksenhienosti ohi. Forssalaisten kulmapotkutilanteesta seuranneen oman maalin myötä nokialaisten selkäranka katkesi lopullisesti. Tuskaa ja hikeä on vuodatettu nyt usean ottelun verran, joten seuraavan viikon perjantaina tullaan varmasti näkemään ensimmäinen kotivoitto kun Lammin Veto saapuu Nokialle. Ensi viikolla on myös tulossa päivitystä loukkaantumisrintamalta ja parhaimmassa tapauksessa saamme kuulla kerrankin hyviä uutisia sieltä suunnalta.

1.6.2012 Tappio Alanurmella, vaikeuksia maalinteossa
Maalinteon synkkä vaikeus ahdistaa Palatsia yhä. Perjantain koleassa illassa pelattu Palatsi-KaVo päättyi lukemin 1-3 (0-0) hienoisesta kotihallinnasta huolimatta. Palloa pyöritettiin ja vieritettiin jatkuvasti vieraspäätyyn, mutta maaliin asti se saatiin vain kerran. Pitkän palatsipainostuksen jälkeisestä vastaiskusta vieraat iskivät 60min pelattuna ensimmäisen kerran, mutta tasoitus saatiin 77min kohdalla Sami Hurskeen kääntölaukauksesta. Tästä vain muutama hetki, niin vieraat karkasivat puolittaiseen läpiajoon josta hienolla viimeistelyllä KaVo iski voitto-osuman. Viimeinen osuma viimeisillä minuuteilla roikutettiin kaukaa puolesta kentästä Palatsivahti Olli Lahtisen oltua aggressiivisesti mukana pelinteossa. Maalinteon sietämätön vaikeus piinaa punapaitoja julmasti, sillä pallo on saatu vastustajan maaliin kuudessa pelissä vain neljästi. Näistä neljästä kaksi on tullut vielä rangaistuspotkuista, joten muutoksia ja uusia suunnitelmia maalinteossa tullaan näkemään varmasti ensi torstaina kun Palatsi matkustaa Forssaan FJK:n vieraaksi.

31.5.2012 Kesäkuu alkaa kotipelillä
Perjantaina kesäkuun ensimmäisenä päivänä klo 19.15 alkaa Alanurmella Palatsin ja Kangasalan Voiton kohtaaminen. Loukkaantumisista kärsinyt Palatsi saa perjantaina jalkeille iskukykyisen miehistön, joten kotivoittotilin avaamiseen on perjantaina hyvä mahdollisuus.

27.5.2012 Tylyt lukemat Sääksjärvellä
Sääksjärven Loiske näytti Palatsille kaapin paikan komeassa lauantaipäivässä Sääksjärven hienolla tekonurmella. Joukkueiden kohtaaminen päättyi lukemin 5-0 (3-0). Punapaidat eivät saaneet Nokialta matkaansa riittävää miehistöä, jotta ottelusta oltaisiin saatu minkäänlaista kotiintuotavaa. Maalivahtina torjunut Atte Löf piti huikeilla torjunnoillaan lukemat inhimillisinä, ja hyökkäyspäässä Sami Hurske jaksoi taistella. Tuomas Hyrkkänen kävi kokeilemassa reitensä kestävyyttä huonoin tuloksin, sillä mies joutui sivuun jo 20min pelattuna. Palatsin tyydyttävä alku alkaa näyttää vaikeammalta uudella sarjatasolla, sillä kaksi viimeisintä ottelua ovat tuottaneet nolla pistettä maalierolla 0-9.

21.5.2012 NePa vei pisteet Nokialta
Perjantain sadekuurojen seassa pelattiin kolmosnurmella Palatsi - Nekalan Pallo, joka päättyi vieraille 0-4 (0-1). Keltapaitainen vierasjoukkue oli alusta asti askeleen punaisia edellä, mutta Palatsin maalivahti Matti Ovaska piti pistesauman pinnalla aina viimeiselle vartille lähtiessä. Sen jälkeen vierailijat rokottivat rohkeammin hyökännyttä ja väsynyttä kotijoukkuetta peräti kolmesti viime minuuteilla. 0-1 tilanteessa parhaimmat paikat siunaantuivat Tuukka Juutilaiselle ja Sami Hurskeelle, jotka molemmat pääsivät vitosen rajoilta kokeilemaan. Juutilaisen voimalaukauksen vierasmolari torjui, kun taas Hurske sijoitti kulmatilanteesta hivenen ohi pystypuun. Palatsin esitys oli kauden heikointa, joten ensi lauantain vierasretkelle Loisketta vastaan lähtee taatusti nälkäinen nippu. Jobinpostia tuli loukkaantumisista tunnetulle Palatsille Tuomas Hyrkkäsen verran, sillä miehen reisivamma pakotti luottotopparin penkille jo 22min pelattuna. Vammasta toipuminen mitattaneen viikoissa.

17.5.2012 Alanurmella pelataan taas
Tunteita ja tilanteita vuosien aikana Palatsille ja kannattajilleen tarjonnut Alanurmi saa huomenna kaudenavauksen koettavakseen. Kristallipalatsi ja Nekalan Pallo ottavat yhteen perjantaina 18.5 klo 17.30 alkaen tällä hyväkuntoisella viheriöllä, joten punaista päälle ja kannustamaan Palatsi kauden ensimmäiseen kotivoittoon!

12.5.2012 Historiallinen voitto Hämeenlinnasta
Palatsin historiikkiin saatiin keskiviikkona uusi sivu kun joukkue kävi noukkimassa ensimmäisen voittonsa Nelosessa. Kolme pistettä tililleen kerännyt Palatsi oli Hämeenlinnassa Jagsin vieraana vain 12 miehen voimin, mutta tuloksena siitä huolimatta komeat 0-1 (0-0) lukemat. Ottelu käytiin kovalla Pullerin hiekalla äärimmäisissä tuulioloissa, joten viihdearvoa ei ottelun tasosta voi juurikaan kehua mutta dramaattinen loppujuoni tarinaan saatiin 87min kohdalla Sami Hurskeen iskettyä hankkimansa rangaistuspotku verkon perukoille. Uusin palatsilainen Juuse Palmu debytoi punaisissa tultuaan vaihdosta kentälle toisella puoliskolla, ja kun miehekkäät otteet antoivat viitteitä hyvästä tulevaisuudesta punapaidoissa. Hiekkakenttäpelit tältä kaudelta ovat nyt pelattu, sillä seuraava peli käydään kotoisan vihreällä Alanurmella ensi perjantaina Nekalan Palloa vastaan.

9.5.2012 Palatsi Hämeenlinnaan pistepotin perässä
Punaiset palatsilaiset matkaavat tänään Hämeenlinnaan paikallisen Jagsin vieraaksi. Matsi alkaa Pullerin hiekalla klo 19, joten tämän myötä kauden hiekkapelit ovatkin sitten pelattu. Palatsi menetti viime pelissä loukkaantuneen Ville Toivan sairaslistalle, mutta sai sieltä riveihinsä nilkkavammasta toipuneen Tuukka Juutilaisen. Kuumesairas Timo Pimiä huilaa vielä tänäänkin, kuten myös polvivaivainen Taneli Tuokkola.

4.5.2012 Pistejako perjantai-iltana
Menkalan hiekalla perjantaina käyty mittelö Kristallipalatsin ja Parolan Visan välillä päätyi tasalukemiin 2-2 (1-1). Vieläkin loukkaantumisten ja poissaolojen kanssa painiva Palatsi sai miehistönsä jalkeille, ja taistelu tuotti kauden avauspisteen. Avausosuma nähtiin 10min pelattuna hienon sommitelman päätteeksi, jonka laittoi alulle keskikenttämies Jukka Saarelainen vapautettuaan oikealta laidalta Pekka Palosen. Palonen toimitti pallon rankkarialueelle, josta raamikas Antti Teisala jatkoi yhdellä kosketuksella pelivälineen tekopaikkaan josta Sami Hurske ei erehdy, 1-0. Vihreäasuisen vierailijan tasoittava maali nähtiin ensimmäisen puoliskon viimeisellä minuutilla, josta lepsuillut kotijoukkue ottaa syyt niskoilleen. Toisella puoliskolla ottelu säilyi yhtä tiukkana ja tasaisena kuin ensimmäinenkin puoliaika kummankin osuessa kertaalleen. Ensin 58min pelattuna vieraat karkasivat 1-2 johtolukemiin pitkän sivurajaheiton päätteeksi, mutta siitä sisuuntuneena Palatsi hyökkäsi Ville Toivan johdolla. Toiva hankki rangaistuspotkun, jonka mies laittoi itse verkon perukoille, 62min 2-2. Ottelun hahmoihin kuulunut Toiva loukkasi itsensä vartti jäljellä, joten lisää murheenkryyniä seurajohdolle. Hyvinä uutisina mainittakoon, että loukkaantumisten kanssa tuskailleet Riku Rinne ja Antti Teisala pelasivat täydet minuutit. Tasainen ottelu, joka neljästä maalista huolimatta sisälsi tarkkaa ja tiukkaa pelaamista, joten pistejako lienee oikeutettu.

2.5.2012 Kotiavaus perjantaina Menkalassa
Menkalan hiekka pöllyää perjantaina klo 19.30 alkavassa Nelosen ottelussa Palatsi - ParVi. Vierasjoukkue Parolan Visa jäi Palatsin tavoin maaleitta ja pisteittä avauskierroksella tämän hävittyä sarja-avauksensa kotikentällään 0-1 PP-70:lle. Nähdäänkö loukkaantumisesta kärsinyt Antti Teisala jo tositoimissa, entä kuinka lähelle maalintekoa Sami Hurske pääsee perjantaina? Punaista päälle ja kannustamaan Palatsi avauspisteille! Otteluun ilmainen sisäänpääsy.

30.4.2012 Salivuorot jäivät lomalle, harjoittelu jatkuu Menkalassa
Maanantaiset salivuorot jäivät tältä keväältä tauolle ja harjoittelu jatkuu Menkalassa keskiviikkoisin klo 20 alkaen. Kristallipalatsi toivottaa jäsenilleen ja kannattajilleen hyvää vappua!

24.4.2012 Palatsi taipui sarja-avauksessa
Kristallipalatsi matkasi maanantaina sarja-avaukseen Valkeakosken Saharaan Koskenpoikien isännöitäväksi. Tuliaisia ei Nokialle asti tuotu, sillä kotijoukkue VaKP oli parempi lukemin 2-0 (0-0). Maalit syntyivät Palatsipainostuksen jälkeisistä vastaiskuista ajassa 52min ja 72min. Päät painuksissa eivät punaiset kotimatkalleen lähteneet, sillä vajavaisella kahden vaihtomiehen kokoonpanolla taistelleet palatsilaiset ottivat sarjan avausottelun hyvänä aloituspotkuna alkaneelle kaudelle. Uudet vahvistukset Tuukka Juutilainen ja Jukka Saarelainen debytoivat punapaidassa eilen vielä vähän tunnustellen, mutta taitotason tuntien miehiltä voidaan odottaa kesän mittaan kovia tekoja. Harmillisena asiana Koskista jäi Taneli Tuokkolan alaraajavamma ensimmäiseltä puoliajalta, miehen tilannetta päivitetään myöhemmin.

19.4.2012 Muistutus lisenssimaksuista ja pelaajavahvistuksia
Lisenssimaksut täytyy olla hoidettuna ennen ensimmäistä peliä pelioikeuden takaamiseksi. Tänään Palatsi on myös julkaissut kaksi pelaajahankintaa tulevalle kaudelle, kun joukkueen mukana harjoitelleet Jukka Saarelainen ja Tuukka Juutilainen ovat kirjoittaneet nimensä sopimuksiin.

21.4.2012 Vuoden Pelaaja 2011
Viime kauden jäljiltä muistettiin jakaa kuuluisa Kristallipalatsin Vuoden Pelaaja-palkinto, jonka lunasti itselleen Teemu Lehtonen. Palkintoon ovat nimensä kaivertaneet Matti Ovaska, Jussi Luoto, Atte Löf, Timo Pimiä, Tuomas Hyrkkänen ja nyt Teemu Lehtonen.

11.4.2012 Kausimaksut 2012, osa 1/2
Kausimaksujen keräys aletaan jo poikkeuksellisesti alkukaudesta. Keräämme ensin 50€ kaikilta kauteen lähteviltä ja toisen puoliskon kauden loppupuolella. Maksu tuttuun tapaan Palatsin tilille: Kuninkaallinen Kristallipalatsi 2000ry 450330-243491.

30.3.2012 Harjoitusvuorot kaudella 2012
Harjoitusvuorot käynnistyvät kevään koittaessa. Hiekkavuoro tulee olemaan Menkalassa keskiviikkoisin klo 20 alkaen. Nurmivuorona toimii torstain klo 20-21 KK3:lla. Nokianvirran maanantainen klo 20.30-22 salivuoro on käytössä vielä huhtikuun ajan.

20.3.2012 Sarjaohjelma julkaistu
Nelosen sarjaohjelma on saatu laadittua ja se löytyykin kokonaisuudessaan seuraavasta osoitteesta: http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=105784&piiri_id=100003. VaKP-Palatsi avaa kauden maanantaina 23.4 klo 19.30 Valkeakosken Saharassa. Ensimmäinen kotipeli on perjantaina 4.5 klo 19.30 Menkalan hiekalla ParVia vastaan.

13.3.2012 Turnaukseen ennen sarjakautta
Palatsi osallistuu Nekalan Pallon järjestämään turnaukseen 14.4-15.4. Turnaus käydään Kaupin kakkoskentällä kumpanakin päivänä klo 10-15 Palatsin pelatessa molempina päivinä kaksi 55min mittaista ottelua. Ilmoittautumiset ja lisäinfot foorumilla.

13.1.2012 Salivuoro Nokianvirrassa 23.1 alkaen
Uusi kausi käynnistyy tuttuun tyyliin Nokianvirran Koulun salivuorolla 23.1 alkaen. Vuorot ovat maanantai-iltaisin klo 20.30 aina huhtikuun loppuun asti.

19.12.2011 Kristallipalatsi toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Kristallipalatsi toivottaa jäsenilleen ja kannattajilleen rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2012.

17.11.12 Kausimaksuja vielä rästissä
Vielä on jokunen kausimaksu maksamatta. Maksua koko kauden pelanneille tuli 100€ joka tulee suorittaa Palatsin tilille. Tilinro: Kuninkaallinen Kristallipalatsi 2000ry 450330-243491.

27.9.2011 Kausi ohi - nousu Neloseen edessä
Kristallipalatsi sijoittui lopulta lohkonsa toiseksi Ylöjärven Ryhdin jälkeen. Jäljellä olisi ollut nousukarsintaottelu 1.lohkon kakkosta Jagsia vastaan, mutta sarjojen täydennysmenettelyiden myötä molemmat olisivat nousseet karsintaottelusta huolimatta. Tästä syystä viimeistä karsintaa ei enää pelata ja on aika vetäytyä syyslomalle, ansaitulle sellaiselle. Onnea Palatsin jäsenille, sekä heidän uskollisille kannattajilleen! Kausi 2011 muistetaan noususta Neloseen!

26.9.2011 Sarjakausi päättyi kotivoittoon
PJK/2 jäi Palatsin jalkoihin eilen sunnuntaipäivänä kolmosnurmella pelatussa tiukassa matsissa. Maalit merkattiin 1-0 (0-0) punaisille ja ainoana verkkoihin pallon toimitti Teemu Lehtonen painavalla sijoituksella puolittaisesta läpiajosta. Paikkoja maalintekoon punaiset järjestivät kosolti, mutta osumatarkkuus oli kehno. Palatsin maalilla Matti Ovaska otti ensimmäisellä puoliskolla pari vierasjoukkueen läpiajoa varmasti näppeihinsä. Flunssa-aalto ja loukkaantumiset näkyivät sunnuntaisissa otteissa, mutta erittäin positiivisena asiana nähtiin kolme kuukautta sitten pahasti loukkaantuneen Toni Vihervän käsittämättömän ennenaikainen paluu tositoimiin. Mies onnistui "yksijalkaisenakin" järjestelemään muutaman paikan omilleen. Siitä kuinka kausi jatkuu Palatsin osalta kuulemme lisää lähipäivinä.

20.9.2011 Kausi lähenee loppuaan
Sarjakoitoksista viimeinen on edessä tulevana sunnuntaina 25.9 klo 13. Palatsi marssittaa Alanurmelle PJK/2:n Pirkkalasta, jonka kanssa Palatsi otteli tasaisen väännön ensimmäisellä kierroksella voittaen lukemin 2-3 Saku Mäkisen viime minuuttien osumalla. Kaksi edellistä ottelua Palatsi on pelannut kaksijakoisesti, kun pari viikkoa sitten tuli kotona tappio ACElle lukemin 3-4 mutta viime viikolla PiPo-79 kaatui Kaukajärvellä reilusti 0-13. Siivittääkö tuo viime voitto Palatsin hyvään lentoon vielä kauden viimeisessä sarjaottelussa, toivottavasti.

2.9.2011 Elokuu päättyi tappioon Ryhdille
Ylöjärven Soppeenharjun suurikokoinen tekonurmi ei tunnu sopivan Palatsille ollenkaan, sillä niin kurjannäköistä oli tiistaisen kärkikamppailun avauspuolisko sarjajohtaja Ryhdin vieraana. Ottelun vei Ryhti 2-0 (2-0) ja näin vie koko lohkon voiton nimiinsä. Peli alkoi räväkästi kotijoukkueen puolesta, kun pallo oli vierasmaalissa alle puoli minuuttia pelattuna. Toinen osuma tuli ensimmäisen puoliskon puolivälissä yllättävällä laukauksella sekin. Toisella puoliskolla Palatsi sai kuitenkin juonesta kiinni ja sai sommiteltua jokusen maalipaikankin, mutta hyvin pelannut kotivahti hoiti leiviskänsä torjumalla muutaman läpiajon ja yhden rangaistuspotkun. Hyvin kulkenut toinen puoliaika jätti hymynkareen nokialaisryhmän huulille, joten ensi viikon perjantaina Nokialla ACEa vastaan nähdään varmasti peli-iloa huokuva kotijoukkue. Kauden toiseksi viimeinen kotiottelu ensi perjantaina 9.9 Alanurmella klo 18.

27.8.2011 Voitto Daltoneista
Perjantai-iltana kolmosnurmella pelattu Palatsi-Daltonit oli hyväkuntoisen kotijoukkueen hallintaa alusta loppuun maalein 4-1 (4-0). Maalinteon aloitti Riku Rinne komealla kaukolaukauksella, joka yllätti muuten hyvin pelanneen vierasvahdin ehkä hieman yllättäen. Hetki tästä ja Teemu Lehtonen osui kertaalleen molemmilla jaloillaan maalinteossa. Kertaalleen verkkoa vielä ennen ensimmäisen puoliskon loppua pöllytti Antti Vuorinen voimakkaalla sijoituksellaan. Toisella puoliskolla kotijoukkue järjesteli paikkoja ja hallitsi peliä selvästi, mutta maalinteossa osui vain vierasjoukkue Daltonit. Maalivahdin tonttia hoitanut Olli Lahtinen joutuikin venymään muutamaan otteeseen pallon eteen. Onnistuneen perjantai-illan myötä onkin hieno suunnata tiistaina 30.8 klo 18.20 Ylöjärven Soppeenharjun tekonurmelle kärkijoukkue Ylöjärven Ryhdin vieraaksi.

20.8.2011 Tunteita ja tuoksuja derbyssä
Tiukka ja fyysinen vääntö nähtiin perjantai-iltana Alanurmella kauniissa kesäillassa. AS-Team ja Palatsi väänsivät 90min lukemin 1-1 (0-0). Kotijoukkue AS-Team iski johtolukemat pilkulta vajaa vartti ennen loppua, mutta vain minuutti myöhemmin maalivireinen Sami Hurske löysi itsensä tekopaikkaan eikä erehtynyt. Lisämaaleja ei ottelussa nähty, joten Palatsi avasi tältä kaudelta myös tasapelisarakkeensa. Itse ottelussa ei juurikaan pallollisia hienouksia tai maukkaita sommitelmia nähty, enemmänkin brittityylistä ilmapalloa ja kovaa rymistelyä hyvässä hengessä. Maalipaikat ja tilanteet menivät suurinpiirtein tasan, joten joukkueet poistuivat ansaittu piste plakkarissa viikonlopun viettoon.

19.8.2011 Kauden viimeinen paikallinen tänään
Vuoden viimeinen Nokian paikallisottelu nähdään tänään Alanurmella klo 19.15 kun AS-Team ja Palatsi kohtaavat. Kauden ensimmäinen kohtaaminen meni Palatsin nimiin maalein 4-1. Loukkaantumistiedotuksia vielä, eli viime pelissä polvensa telonut Elmeri Sorsa huilannee loppukauden kuten myös tiistaina polvitähystyksessä käynyt Jussi Luoto. Toivomme kuitenkin miesten toipuvan vielä kauden viimeisiin koitoksiin.

14.8.2011 TJK Liepo kaatui Alanurmella
TJK Liepon ja Palatsin kohtaaminen perjantaina Alanurmella päättyi kotijoukkueen nimiin maalein 3-1 (2-1). Aivan sitä hurmaavinta jalkapalloviihdettä ei tällä kertaa ollut tarjolla, mutta muutama hieno sommitelma kauniissa perjantai-illassa kuitenkin saatiin kokea. Vierasjoukkue TJK siirtyi räväkästi johtoon vartti pelattuna, mutta hetkeä myöhemmin Paavo Salonen löysi Sami Hurskeen läpisyötöllä, joka ei tilanteesta erehtynyt. Muutama minuutti tasoituksesta ja Taneli Tuokkola teki tilan Riku Rinteelle, jonka valtava vasuri painui vastustamattomasti takaylänurkkaan kahdestakympistä. Hyvin pelannut vierasvahti ei voinut kuin ihastella Rinteen laukausta. Toisen puoliskon ainoan osuman järjesteli sama parivaljakko joka löytyi ensimmäisen palatsiosuman takaa, mutta tällä kertaa roolit olivat toisin päin eli Hurske tarjoili ja Salonen osui. Lisäosumia ei enää nähty kummassakaan päädyssä, joten lukemat Palatsille 3-1. Palatsin verkonsuulla esiintyi ensimmäistä kertaa Antti Teisala, joka hoiti leiviskänsä moitteetta. Epäonnen suursoturi oli Palatsin Elmeri Sorsa, joka erittäin hyvistä otteistaan ja tarjoiluistaan huolimatta ehti epäonnistua aiheuttamassaan rangaistuspotkussa ja myöhemmin vielä loukkaamaan itsensä pahanlaisesti. Kahdesti aikaisemmin tällä kaudella lasaretissa olleen Sorsan tilanteesta tietoa myöhemmin.

11.8.2011 Paluu Alanurmelle
Palatsi pääsee perjantaina 12.8 kotoiselle Alanurmelleen muutaman viikon vieraskiertueen jälkeen. Nokialle matkustaa Tampereelta asti tuttu vastustaja TJK Liepo, joka ensimmäisellä kierroksella kaatui Ikurin tekonurmella lukemin 1-4. Punapaitainen kotiryhmä kärsii perjantaina lievästä peräpääongelmasta, sillä ykkösveskari Matti Ovaska ja luottotoppari Tuomas Hyrkkänen ovat työkiireiden vuoksi estyneet. Samoin poissa lienee myös nilkkavaivainen laitapuolustaja Pietro Lämsä.

3.8.2011 Voitto Kaupin tekonurmelta
Tasaisten matsien sarja Oldschoolin kanssa sai jatkoa Kaupissa, kun lukemat kirjattiin Palatsille 0-1 (0-0). Niukkaa ja tiukkaa oli koko ottelu maalipaikkojen suhteen, mutta noin 10 minuuttia ennen loppuvihellystä Riku Rinne osui kauden ensimmäisellään kolmen pisteen arvoisesti. Sami Hurske tarjoili näyttävällä nousullaan maaliin esityöt ja voimalla maalille ajanut Rinne karisti apinat selästään. Ensimmäistä puoliskoa vei niukasti kotijoukkue, kun taas punapaidat olivat paremmalla jalalla toisella puoliajalla. Keskikentällä Teemu Lehtonen jaksoi raataa ja laitapuolustajat Antti Savijoki, Timo Pimiä ja Atte Löf pitivät kotijoukkueen liukkaat laitahyökkäjät nuhteessa. Elokuu alkoi Palatsin puolesta voittoisasti ja matka jatkuu viikon päästä perjantaina Alanurmella TJK Liepon kohtaamisella.

2.8.2011 Elokuun avauspeli keskiviikkona 3.8
Vieraspelillä käynnistyy elokuun ottelut Palatsin osalta. Keskiviikkona 3.8 Kaupissa klo 20 alkaen iskee kovaa kampoihin tamperelainen Oldschool. Ensimmäisen kierroksen koitos Alanurmella päättyi Palatsin niukkaan 1-0 voittoon maalarin toimissa kunnostautuneen Saku Mäkisen osumalla. Maalari-Mäkinen istuu kuitenkin keskiviikkona loukkaantuneiden listalla, joten maalinteko jää muiden punapaitojen harteille.

25.7.2011 Tappio derbystä, voitto Mäntästä
Heinäkuun neljästä ottelusta kertyi saldo 3-0-1 maalisuhteella 13-7. Maalirikkaat ottelut nähtiin paikallispelissä PoNUa vastaan kun oranssipaitainen vierasryhmä vei voiton lukemin 2-4 (2-2). Palatsin maalintekijöinä Sami Hurske tyylikkäästä läpiajosta ja Antti Teisala elegantilla ohjauksella. Viime sunnuntainen retki Mänttään palautti punapaidat takaisin voittokulkuun, kun kotiryhmä nujertui Palatsin hurjalla nousulla 1-3 (0-0). Maalivireessä olivat Tomi Lindberg, Antti Teisala ja Sami Hurske. Lindberg osui torjutun läpiajon paluupallosta, Teisala pyöräytti näyttävästi pienessä tilassa ja Hurske nousi takatolpalla päineen korkeimmalle. Hyökkääjät Hurske ja Teisala ovat lupaavasti löytämässä maalivirettään kun kauden kovimmat ottelut ovat vasta edessä.

15.7.2011 Toinen kierros alkaa paikallisella
Kauden toinen puolisko potkaistaan tänään käyntiin Palatsin ja PoNU BK:n välisellä ottelulla. Paikallisvääntö starttaa Alanurmella tänään perjantaina klo 18. Ensimmäisellä kierroksella derby päättyi Palatsin nimiin lukemin 0-2.

10.7.2011 Palatsi takaisin voittokantaan
Palatsi kärsi juhannuksen nurkilla tappiot Ryhdille 1-4 ja ACElle 1-0, mutta sen jälkeen tahti on taas tasaantunut. Voitot on napattu kotona edellisperjantaina PiPo-79:stä ja vieraissa eilen lauantaina PJK/2:sta. Pispalan Ponnistus kaatui kotona rehellisin 5-0 (2-0) luvuin. Maalareina tuossa kunnostautuivat Ville Toiva, Taneli Tuokkola, Sami Hurske (rp), Antti Vuorinen (rp) ja Pekka Palosen keskityksen jatkoi PiPon puolustaja harmikseen omaan verkkoon. Eilisessä Pirkkalan ottelussa pisteet matkasivat Nokialle lukemin 2-3 (2-1). Komean toisen puoliskon nousun myötä Palatsi nosti voittoputkensa orastavaan alkuun. Maalilla Matti Ovaskaa paikkasi aina luotettava Olli Lahtinen, joka jälleen torjui Palatsin pisteille. Maalinteossa onnistuivat Hannu Toivo, Tomi Lindberg ja kauden toisen voittomaalinsa tintannut Saku Mäkinen. Ensimmäinen kierros on nyt pelattu Palatsin osalta ja saldoksi muodostui kymmenestä ottelusta 8-0-2.

20.6.2011 Keskiviikon jälkeen juhannustauolle
Kaupissa keskiviikkona klo 20.10 pelattava ACE-Kristallipalatsi on lohkon viimeinen ottelu ennen juhannusjuhlia. Kotijoukkue ACE tulee peliin voitto alla Pirkkalan retkeltä, kun taas nokialaisryhmä kärsi ensimmäisen tappionsa viime perjantaina Ryhdille. Palatsilla on pientä miehistövajetta, sillä pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla ovat siirtyneet Toni Vihervän lisäksi Antti Teisala ja Jussi Luoto. Kaksikon toivotaan kuitenkin toipuvan heinäkuun puolella. Poissa pelistä ovat lisäksi maalivahti Matti Ovaska, sekä kenttäpelaajat Olli Lahtinen, Hannu Toivo ja pelikieltoinen Timo Pimiä. Viime kaudella ottelut joissa maalia vartioi Ovaskan sijaan joku muu, päättyivät Palatsin kannalta tappiottomasti. Loukkaantuneiden listalla ollut Elmeri Sorsa palaa tositoimiin keskiviikkona.

17.6.2011 Avaustappio kärkitaistossa
Palatsi ja Ylöjärven Ryhti kohtasivat perjantaina lohkon kärkikamppailussa, josta yllättäen ei hegemoniaa nähty tai trilleria saatu. Karmivat lukemat ylöjärveläisille 0-4 (0-1), jota tosin avitti Palatsin pelaaminen vajaalla 85 minuutin ajan. Palatsilaisilla taisikin olla puurot ja vellit sekaisin alussa edellisottelun dramatiikan jäljiltä. Vajaamiehisyydestä huolimatta kotijoukkue järjesteli paikkoja vähintään siinä missä vieraatkin, mutta tehot olivat kadoksissa. Vierasjoukkue Ryhti pelasi fiksusti ja hallitusti ylivoimalla, joten voitto meni oikeaan osoitteeseen. Punapaitojen kannalta pelit jatkuvat onneksi jo ensi keskiviikkona Kaupissa, kun iltaottelua isännöi ACE. Ottelu alkaa klo 20.10 ja kenttänä on Kauppi 1.

16.6.2011 Kärkikamppailu perjantaina ja loukkaantumistilanne
Perjantaina klo 19.15 Alanurmella kohtaavat Palatsi ja Ryhti lohkon kärkimittelössä. Kummatkin joukkueet lähtevät kuuden kierroksen jälkeen täydellä pistepotilla tähän kohtaamiseen, Ylöjärven Ryhti kärjessä maalieron turvin. Kristallipalatsin loukkaantumistilanteesta sen verran, että varmasti sivussa ovat Toni Vihervä, Jussi Luoto ja Antti Teisala. Seitsemän maalia tällä kaudella neljään ja puoleen peliin iskenyt Vihervä on kotiutunut sairaalasta nilkka leikattuna. Rautaa koipeen on lyöty erittäin reilusti ja odotettu toipumisaika on 12-18 kuukautta. Luodon ja Teisalan loukkaantumiset ovat vielä toistaiseksi tiedottamatta.

12.6.2011 Sunnuntain paikallispelistä voitto ja ikävä loukkaantuminen
Sunnuntain kuumuudessa pelattu paikallispeli uutta tuttavuutta PoNU BK:a vastaan päättyi vierailija Palatsin nimiin 0-2 (0-1). Illan ehdoton hahmo oli Toni Vihervä, joka vastasi illan molemmista maaleista mutta loukkasi itsensä erittäin ikävässä tilanteessa josta syntyi myös toinen maali. Vihervä vietiin ambulanssilla pois, joka jäi varjostamaan punapaitojen takaraivoa viimeisen 37 minuutin ajaksi. Loppu olikin lähinnä pelailua.

11.6.2011 Maakuntamatkailua ja ryöstöretkiä
Palatsi kävi kuumana perjantai-iltana Orivedellä tutustumassa paikalliseen luontoon ja viime kaudelta tuttuun Tuisku-Daltonit kombinaatioon. Kovavireinen Palatsi löi korttinsa pöytään ja vei pisteet Nokialle lukemin 0-3 (0-2). Maaleilla alkukaudesta herkutellut Toni Vihervä nosti kauden maalisaldonsa jo kuuteen iskemällä ensimmäisen puoliskon molemmat osumat. Toisella puoliskolla ainoana verkkoihin osui tutuksi tulleella vasurillaan Teemu Lehtonen. Palatsin saldo on nyt 5-0-0 maalein 15-3. Maakuntamatkailua ja ryöstöreissua jatketaan sunnuntaina tutuilla vesillä, kun Kristallipalatsi kohtaa uuden nokialaistuttavuuden PoNu BK:n Alanurmella klo 18 alkavassa ottelussa.

4.6.2011 Neljä eri maalintekijää - voitto punaisille
Auringon kaunistama kesäinen perjantai-ilta tarjoili pitkästä aikaa paikallisviihdettä nokialaisille vitosdivarikannattajille. Palatsin ja AS-Teamin välinen koitos päättyi kotijoukkueen voittoon 4-1 (2-0). Maalintekovastuu jakautui tasaisesti neljälle eri miehelle viime pelin tapaan. Ensimmäisen puoliskon osumat viimeistelivät Pekka Palonen ja Tomi Lindberg. Ensimmäinen maali tuli Palosen ja Sami Hurskeen nautinnollisen yhteispelin tuotoksena, kun taas Lindbergin syntyi läpiajosta maalivahti Matti Ovaskan huikean pitkän avauksen vapauttamana. Toisella puoliskolla Teemu Lehtonen oli arkkitehtina molemmissa osumissa, ensin vasenjalkainen Lehtonen vapautti Hannu Toivon läpiajoon joka päättyi tyylikkääseen nostoon vastaantulleen vierasvahdin yli. Toisen osuman Lehtonen täräytti itse komeasti kaukaa kolmestakympistä takanurkkaan. Vierasjoukkueen osuma tuli viimeisen minuutin kulmapotkun seurauksena. Yleisökin alkaa löytää tiensä Alanurmelle kesän lämmetessä ja pelien parantuessa, paikallispeliin saapui 42 katsojaa. Palatsin saldo nyt 4-0-0 maalisuhteella 12-3.

3.6.2011 Kesäkuu alkaa paikallisväännöllä
Kristallipalatsi isännöi kesäkuun kolmatta ja samana iltana pelattavaa ottelua. Perjantaina 3.6 klo 19.15 alkaa yksi odotetuista paikallispeleistä, vastaan alanurmelle matkustaa sarjanousija AS-Team. Seurojen yhteinen historia lyötiin käyntiin jo kymmenen vuotta sitten Nokian puulaakihietikoilla ja nyt monen vuoden tauon jälkeen joukkueet kohtaavat toisensa. Vierasjoukkue voitti viime vuonna Kutosen, joka on osoitus nokialaisryhmän kyvyistä. Kuluva kesä on AS-Teamiltä käynnistynyt vaihtelevasti, voitoin ja tappioin. Kotijoukkue Palatsi jyräsi läpi toukokuun väkevästi saldolla 3-0-0. Neljän maalin mies Toni Vihervä jää tänään kokoonpanon ulkopuolelle, joten maalintekovastuuta kasataan uusille harteille.

28.5.2011 Kristallipalatsi voittojen tiellä
Vierasvoitto TJK Lieposta 1-3 (1-0) ei kylmässä torstai-illassa suurempaa jalkapallohuumaa tarjoillut, mutta kolme pistettä matkasivat kuitenkin punaisten pussiin ja Nokialle. Tasaisen ja harmaan ensimmäisen puoliskon jälkeen nähtiin tilannerikas toinen puolisko, josta vieraat olisivat jonkun lisämaalinkin voineet väsätä. Tuhrattujen maalipaikkojen talkoisiin osallistui myös rehdisti kotijoukkue epäonnistumalla viime minuuttien rankkarissa. Palatsin maalit nähtiin kaikki hienojen syöttöjen sanelemana, ensin Riku Rinne vapautti Toni Vihervän läpi, 1-1. Sitten Pekka Palonen näki vauhdikkaan Tomi Lindbergin läpijuoksun, 1-2. Viimeisenä Sami Hurske herkutteli Taneli Tuokkolalle miehekkään paikan takatolpalle josta Tuokkola iski uransa ensimmäisen Palatsissa, 1-3. Hienoa seurattavaa oli myös Ville Toivan avausottelu tälle kesälle ja laitapakki Pietro Lämsän sähäkät otteet. Yhtä kaikki, tappiottomalla tiellä kulkeva Palatsi ottelee seuraavan kerran odotetussa paikallispelissä AS-Teamin kanssa ensi perjantaina Nokialla.

25.5.2011 Virelään torstaina
Kauden ensimmäinen vierasottelu pelataan TJK Liepon isännöimällä Ikurin Virelän tekonurmella torstaina 26.5 ko 20 alkaen. Vierasjoukkue TJK on Palatsille parilta aikaisemmalta kaudelta tuttu vastus ja tasaiset yhteenotot ovat melko tuoreessa muistissa varmasti puolin ja toisin. Palatsi saa ensimmäiseen vieraspeliinsä jälleen yhden debytantin lisää, nimittäin viime kaudella Palatsiin siirtynyt keskikentän työmyyrä Ville Toiva avaa kautensa torstaina. Palatsin puolustuspää maalivahti Matti Ovaskan johdolla on aloittanut kauden mallikkaasti, kuinka urakka jatkuu torstaina, se selviää legendaarisella Virelän kentällä. Olosuhteet ovat varmasti kotijoukkueen puolella, sillä TJK on pelannut kaikki neljä sarjapeliään tekonurmella, kun taas vierasjoukkue on pelannut vain kertaalleen hiekalla ja luonnonnurmella.

22.5.2011 Hienoa perjantaiviihdettä Alanurmella
Odotettu kohtaaminen Palatsin ja Oldschoolin, sekä ennenkaikkea Mäkisen veljesparin törmääminen toisiinsa hyväkuntoisella Alanurmella loi taatun tunnelman perjantai-illalle. Viihdyttävä, tilannerikas ja vauhdikas ottelu päättyi kuitenkin Saku Mäkisen johdattaman Kristallipalatsin kotivoittoon lukemin 1-0 (1-0), ja mikä hurmaavinta, niin illan ainokaisen tehtaili punaisten numero 4 Saku Mäkinen. Paikkoja ja tilanteita nähtiin tasaisesti kummassakin päädyssä, mikä nostikin molemmat maalivahdit ottelun avainpelaajiksi. Palatsi hyödynsi kuitenkin viiden vaihtopelaajansa rytmittämistä ja osasi näin pitää aina tuoreimmat miehet kentällä. Yleisöstä kehuja sateli tasaisesti koko porukalle, mutta eritoten uusi tulokas Taneli Tuokkola vakuutti pallollisella osaamisellaan. Tuomas Hyrkkäsen johtama puolustuslinja oli aukoton ja hyvä maalipaikka tarjottiin Toni Vihervälle epäonnistuneen rangaistuspotkun muodossa. Kristallipalatsin kausi käsittää nyt kaksi voitettua kotiottelua maalisuhteella 5-1.

19.5.2011 Palatsi avaa nurmikautensa
Perjantai-iltana 20.5 klo 19.15 käynnistyy Palatsi-Oldschool Alanurmella. Toisilleen tuntemattomat joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran, mutta jotain yhteistä joukkueilla kuitenkin on. Kuuluisasta Mäkisen veljeskaartista vanhimmaiset, Riku Oldschoolista ja Saku Palatsista kohtaavat historiallisesti toisensa perjantain ottelussa. Kuumaa veljeskohtaamista taustoittaa vielä Taneli Tuokkolan palatsidebyytti, sekä monen konkarin kuten Pekka Palosen, Antti Teisalan ja Teemu Lehtosen kaudenavaus. Kuinka käy, se nähdään Nokian Alanurmella perjantai-iltana!

6.5.2011 Palatsi aloitti kauden väkevästi
Puna-asuinen Kristallipalatsi isännöi perjantai-iltaa Nokian Keskuskentän hiekalla. Vieraaksi matkusti aina Mäntästä asti Mäntän Valo, joka viime vuonna vielä palloili pykälän korkeammalla sarjatasolla. Ottelu Palatsin ja Valon välillä oli varsin rehti, hyvähenkinen ja viihdyttävä vitosdivarikoitos. Kotijoukkue ei kuitenkaan lähtenyt kuvia kumartelemaan, vaan otti heti mittelön halliintansa ja vei sitä loppuun asti lukemin 4-1 (1-0). Palatsin uudet debytantit Elmeri Sorsa ja Toni Vihervä sulautuivat hienosti punaiseen paitaansa ja osoituksena siitä oli Vihervän tyylikäs hattutemppu. Neljäs palatsimaali kirjataan omaksi maaliksi, mutta moraalinen maali merkitään Jussi Luodolle. Katsomosta kuultua ottelun jälkeen: "Elegantti esitys, tyylipuhdas työnäyte." Kristallipalatsin kausi 2011 on saanut ensiaskeleensa.

4.5.2011 Kauden 2011 avausottelu lähenee
Sarjakausi 2011 avataan Palatsin osalta Nokialla ja Keskuskentän hiekalla kuluvana perjantaina klo 19.15. Vieraaksi saapuu perinteikäs, mutta kotijoukkueelle tuntematon Mäntän Valo. Pelipassit kuntoon ja perjantaina 6.5. klo 19.15 peliin.

30.4.2011 Tuomas Hyrkkänen Vuoden Pelaaja 2010
Kauden 2011 avaussaunailtaan kuului muun muassa viime kauden Vuoden Pelaaja-kiertopalkinnon jakaminen. Palkinto ojennettiin johtokunnan päätöksellä luottotoppari Tuomas Hyrkkäselle. Onnea Tuomas!

29.4.2011 Aloitussaunailta kaudelle 2011
Palatsi saunoo tänään Kulosen saunalla klo 17 alkaen.

23.4.2011 Pirkkalassa kevyt valmistautuminen sarjakauteen
Torstaina Pirkkalan tekonurmella PJK/2:a vastaan pelattu rento harjoitusottelu päättyi kotijoukkueen nimiin lukemin 2-1 (1-0). Parilla palatsilainalla vahvistettu PJK iski maalinsa vastaiskuista, kun taas vierasryhmä Nokialta ampui palloja kohti taivasta. Palatsin ainokaisen iski komean läpiajon päätteeksi debyyttinsä Palatsissa tehnyt Toni Vihervä. Ottelun voittomaaliksi jääneen 2-0 osuman laukoi "oma koira" Paavo Salonen.

20.4.2011 Paikallinen PoNua BK:a vastaan siirretty
Avausotteluna jo ennen vappua pelattaman piti paikalliskoitos Ponua vastaan on siirretty sunnuntaille 12.6.

19.4.2011 Torstaina harjoitusottelu Pirkkalassa
Torstaina 21.4 klo 19.30 käynnistyy Palatsin vuoden ensimmäinen harjoitusottelu Nelosesta tippunutta PJK/2:a vastaan. Ottelu pelataan tekonurmella ja meidän täytyy keskuudestamme tai joukkueen ulkopuolelta löytää ottelun tuomari.

19.4.2011 Saunailta
Kauden aloitussaunailta otellaan perjantaina 29.4 tutuilla ja tulisilla Kulosen lauteilla. Kellonajasta lisää myöhemmin.

12.4.2011 Harjoituspeli alustavasti sovittu
Ensimmäinen harjoituspeli on alustavasti sovittu, asia varmistuu myöhemmin tällä viikolla. Torstaina 21.4 klo 19.30 olisi suunnitelmien mukaan tarkoitus kohdata Pirkkalassa PJK/2.

7.4.2011 Harjoitusvuorot kaudella 2011
Palatsi harjoittelee kaudella 2011 seuraavasti. Nokianvirran salissa toukokuun loppuun asti tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 20.45-21.45. Hiekkavuoro kenttien sulaessa on Menkalassa torstaisin klo 21-22 ja nurmikauden alkaessa harjoittelemme maanantaisin ja tiistaisin klo 20-21 KK2:lla. Nurmivuorot ovat yhteisiä Ponu BK:n kanssa ja tiistain ollessa Nokialla pelipäivä reenivuoromme on viime kesän tapaan Keskuskentän maastossa siellä missä tilaa on. Seurajohto tiedustelee vielä Pirkkahallista joitakin irtovuoroja ennen sarjanalkua.

16.3.2011 Harjoituskausi 2011
Valmistautuminen kesän 2011 vitosdivisioonaan alkaa viikolla 12. Harjoittelemme Nokianvirran salissa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 20.45-22.00. Harjoitukset alkavat tiistaina 22.3.

24.12.2010 Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
Kristallipalatsi toivottaa kannattajilleen rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2011.

16.12.2010 Kristallipalatsin Pikkujoulut lauantaina 18.12
Kristallipalatsin perinteikkäät pikkujoulut lauantaina 18.12 klo 18 alkaen Vuorisen saunalla Tammelassa.

8.12.2010 Seuraavat futsalpelit lauantaina 11.12
Seuraavat futsalmatsit lauantaina 11.12 klo 10.20 ja 12.50 Ylöjärven liikuntakeskuksella.

13.11.2010 Lisäystä edelliseen
Lisäystä edelliseen; futsalsarja alkaa sunnuntaina 28.11 Raholassa. Otteluohjelma löytyy seuraavasta osoitteesta:http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=104514&piiri_id=100003

12.11.2010 Futsalin harrastesarja alkaa sunnuntaina 28.11.
Älä käytä enteriä kirjoittaessasi!!

9.11.2010 Saunailta ja Futsal-turnaus
Talvea käynnistellään Vuorisen saunalla perjantaina 19.11 klo 18 alkaen. Saunotaan ja käydään läpi mennyttä ja tulevaa. Ohjelma jatkuukin heti seuraavasta aamusta, eli lauantaina 20.11 osallistumme Kotarien futsal-turnaukseen, jonka aikataulut ja suunnitelmat ilmoitetaan lähempänä.

15.10.2010 Kesäkausi päättyi mestaruusjuhliin - vaan ei kuitenkaan sarjanousuun
Parin viikon takainen lopputurnaus Nokialla päättyi Sääksmäen Sopun turnausvoittoon ja nelosdivaripaikan pitämiseen. Vitosen joukkueista korkeammalle nousi Palatsi jättäen Vakpin maalisuhteella taakseen. Palatsihistorian ensimmäinen vitosdivarimestaruus ei tuonut mukanaan sarjatason vaihtumista, mutta se ei sunnuntaisissa nousukarkeloissa näkynyt painavan mieltä matalaksi. Kuohujuoma virtasi ja löylyttely alkoi heti viimeisen ottelun jälkeen. Palatsin miehistö vetäytyy nyt kukin omille mailleen, mutta uutena kokemuksena lähdemme Tampereen piirin futsalin harrastesarjaan mukaan talveksi.

30.9.2010 Sarjakausi päättyi Palatsin historian ensimmäiseen lohkovoittoon
Kaksi viimeistä kierrosta toivat kuusi lisäpistettä Palatsin plakkariin. Voitot YPasta 2-1 ja Pyrystä 8-0 vankistivat lohkovoiton peräti seitsemän pisteen kaulalla kakkostilan Ryhtiin. Edessä on tulevana sunnuntaina 3.10 pelattava Vitosen lopputurnaus Nokialla. Näillä näkymin kenttänä toimii KK1, mutta loppuviikon sääolosuhteet tuovat vielä omat muttansa matkaan. Otteluohjelma on turnauksessa seuraavanlainen: klo 12 Palatsi - VaKp/2, klo 14 VaKp/2 - Sääksmäen Sopu, klo 16 Palatsi - Sopu.

13.9.2010 Tasainen kärkikamppailu Ryhdin nimiin
Keskiviikon kärkitaistelu Kristallipalatsin Ja Ryhdin välillä päättyi tarkan pelin jälkeen ylöjärveläisten kotivoittoon 1-0 (0-0). Ottelun ainoa osuma syntyi rangaistuspotkun jälkitilanteesta, jossa ahneimpana oli ryhtiläinen Matti Ovaskan huikean torjunnan jälkeen. Tasaisessa ja tarkassa kamppailussa ei maalitilanteilla juurikaan juhlittu, joten tasurikaan ei missään nimessä oikeudeton tulos olisi ollut.

13.9.2010 Paluu voittojen tielle
Keskiviikkona koettu tappio Ryhdin vieraana käännettiin sunnuntain kotiottelussa HST:a vastaan voitoksi. Lukemin 3-2 (2-2) ansaitsi Palatsi pisteet kärkipaikan pitämiseksi. Ottelu alkoi vierasjoukkueen komealla volleymaalilla, joka ei yllättävyydellään jättänyt maalivahti Ovaskalle mahdollisuuksia. Nopeasti syntynyt tasoitus tuli Jussi Luodon lapikkaasta, joka kävi jatkamassa Pekka Palosen torjutun laukauksen maaliin asti. Johto-osuma syntyi pian tasoituksen jälkeen ja tämän arkkitehtina hääri ottelun paras pelaaja Pietro Lämsä joka hassutti ja taisteli koko oikean laidan läpi vapauttaen Luodon läpiajoon. Vasurin sijoitus takanurkkaan ja Palatsi johtoon. Vierasryhmä HST tuli kuitenkin ensimmäisen puoliskon lopulla tasoihin läpiajomaalillaan. Toisella puoliskolla ei nähty kuin yksi osuma, kun 60min kohdalla Pietro Lämsä täräytti vajaasta 20 metristä painavan laukauksen maaliin. Pelin loppua kohden HST otti palloa enemmän hallintaansa, mutta parhaat paikat jäivät kuitenkin näkemättä. Voitto Palatsille ansaitusti seesteisestä sunnuntainyhjäyksestä ja piikkipaikka on tällä hetkellä neljän pisteen erolla sarjakakkonen Ryhtiin.

4.9.2010 Voittoputkella mittaa kaksi kuukautta
Edellinen tappio joutaa jo niinkin pitkän ajan päähän kuin heinäkuun alkuun, ja tarkalleen ottaen heinäkuun ensimmäiseen päivään. Tuolloin nöyryyttäväksi koettu murskatappion Ypan vieraana on nyt muisto menneisyydessä. Tänään pistepussi FC Vapsin kustannuksella lukemin 3-6. Maali-iloittelussa vierasjoukkueesta kunnostautuivat Jaakko Halme kolmesti, Jussi Luoto kahdesti ja vapaapotkusta osunut Antti Savijoki. Ilman vaihtomiehiä esiintynyt Palatsi jatkaa näin vakuuttavasti kärkipallilla. Kaksi kuukautta kestänyt voittoputki on koetuksella seuraavan kerran keskiviikkona Ylöjärven Ryhdin vieraana klo 18.30 Räikällä.

2.9.2010 Lauantaina Sastamalaan ja keskiviikkona Ylöjärvelle
Ensin kaksi ottelua vieraissa ja loppukauden pelit Nokian kotoisalla Alanurmella. Lauantaina klo 15 Sastamalan Hopulla tiukka yhteenotto sarjapaikastaan kamppailevan FC Vapsin kanssa ja keskiviikkona klo 18.30 uusintayritys Räikällä Ylöjärven Ryhtiä vastaan. Joukkueen kuulumisista sen verran, että keskikenttämies Ville Toiva on pelinsä pelannut tältä kaudelta miehen lähdettyä ulkomaan kierrokselle opinahjonsa toimesta. Seuraavina ulkomaanmatkaajina vuorossa ovat Jussi Ekonen ja Tomi Viertokoski, joilta loppukauden pelit ovat niin ikään uhattuna. Toppari ja sekatyömies Saku Mäkinen sen sijaan suuntaa Kaukoitään vasta talvella pelien päätyttyä.

31.8.2010 Voittoputkelle jatkoa Teivosta
Perjantaina kaatui Alanurmella FC Teivo lukemin 2-1 (1-0). Avauspuoliskolla osuman tykitti läheltä voimalla toppari Saku Mäkinen, joka kauden ensimmäistään juhli tunteella. Toppari oli hiipinyt vitosen rajoille, jonne pallon saatuaan ei molarin kohtaloa surenut, vaan runttasi tiukasti pallon takanurkkaan. Toisella puoliskolla kotijoukkueella oli useampikin tilanne viedä itsensä lopulliselle karkumatkalle, mutta kärkimiehet Hurske ja Rinne eivät palloa verkkoon asti saaneet. Sen sijaan kolmas palatsikärki Jaakko Halme kävi taistelemassa itselleen kauden toisen osuman. Puolittaisen läpiajon ja pallonriiston jälkeen itsensä maalintekoon vääntänyt Halme otti ottelun voittomaalin nimiinsä, sillä vierasjoukkue FC Teivo hivuttautui lisäajan alkusekunneilla Palatsin yli-innokkaan hyökkäämisen myötä kosmeettisesti maalin päähän, 2-1. Seitsemäs perättäinen voitto oli kuitenkin selvä ja näin Palatsi jatkaa matkaansa syksyn pimeyksiin sarjakärkenä. Seuraava koitos on Sastamalan Hopulla lauantaina 4.9. klo 15 FC Vapsia vastaan.

18.8.2010 Kesän kuumin joukkue jatkaa kulkuaan
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä koettu murskatappio Ylöjärven Pallon vieraana taisi saada Palatsin todellakin syttymään kuluvaan futiskesään. Tuon rökälenöyryytyksen jälkeen Palatsi on pelannut kuusi ottelua keräten täydet 18 pistettä maalisuhteella 18-4. Tiistai-iltana Kaukajärven tekonurmella viihdyttävän jännärin Polla/2:a vastaan sinetöi 85 minuutilla hurjassa iskussa oleva Sami Hurske. Ottelun ainokainen antoi odottaa itseään tasaisessa koitoksessa herkullisesti aina loppuminuuteille ja näin Palatsi nujersi Polla/2:n 0-1 (0-0). Yhden vaihtomiehen voimin pelannut Palatsi lähti kypsän aktiivisella otteella, etenkin kärkikolmikko Hurske-Halme-Rinne laittoi kotipuolustuksen ahtaalle alituiseen. Tästä pelistä ja näistä asetelmista Palatsi palaa seuraavan kerran tositoimiin Alanurmella perjantaina 27.8. klo 17.45. Tervetuloa lehtereille!

16.8.2010 Kolme pistettä Apasseilta
Pistetili karttui kolmella sunnuntaisen Kyröskosken matkan myötä. Lukemin 1-2 (1-1) matkasivat voittoisat nokialaiset takaisin kotikonnuille valmistautumaan tiistain koitokseen FC Polla/2:a vastaan. Palatsin maalintekijöinä Apasseja vastaan yli vuoden loukkaantumistauolta palannut Antti Teisala ja Jussi Luoto. Vammakierteessä painiva Atte Löf sen sijaan jatkaa tuskaillen, pienen paussin jälkeen pelikentälle päässyt Palatsin Vuoden Pelaaja 2008 joutui uudestaan IR-listalle.

14.8.2010 Kyröskosken matka sunnuntaina
Palatsin jokavuotinen, mutta aina niin vaikea sunnuntainen Kyröskosken matka koittaa taas huomenna. Päivällä klo 16 alkava ottelu paikallista Parkunmäen Apasseja vastaan on Palatsin kannalta tärkeä kärkitaiston kannalta. Ikävä kyllä, kolmesta aikaisemmasta Kyröskosken matkasta on tuotu vain yksi voitto, ja sekin hiekkakentältä. Nurmikentällä pelatut sunnuntaikoitokset nokialaisryhmä on ollut vain vastaantulija. Nähdäänkö huomenna poikkeus - toivottavasti. Palatsin viimeisin poisjäänti on huikeaan pelikuntoon äitynyt keskikentän raataja Mikko Nummi.

11.8.2010 Rankkasade keskeytti kärkikamppailun
Räikän kentällä lauantaina käynnistynyt kärkiottelu Ryhti-Palatsi keskeytettiin 26 minuutilla vieraiden johtaessa lukemin 0-1. Palatsin oli pukannut etumatkalle tyylikkäällä puskulla Jaakko Halme, kunnes rankkasade valtasi kentän. Ottelu pelataan uudestaan myöhempänä ajankohtana.

3.8.2010 Kärkikamppailu lauantaina Räikällä
Lauantaina Ylöjärven Räikällä kohtaavat lohkon tämänhetkiset kärkijoukkueet Ylöjärven Ryhti ja Kristallipalatsi klo 16 alkavassa taistelussa. Palatsi taittaa matkaa viiden ottelun vieraskiertueella joista kaksi ensimmäistä matsia kääntyivät Palatsille Kooteen ja Daltoneiden kustannuksella. Kiertueen keskimmäinen koitos on ennakkoon kaikista kovin ja tasaisin. Ensimmäisen kierroksen kohtaaminen päättyi Palatsille Alanurmella lukemin 2-0. Viime vuonna joukkueiden kohtaaminen Räikällä päättyi 0-0. Palatsi saanee miehistöä tällä kertaa hiukan viime peliä enemmän, vaikka poissaoloja on tälläkin kertaa luvassa ainakin manageri Teisalan ja keskikenttämies Toivon osalta. Tulikuuma puolustus sen sijaan lupaa pitää linjan kasassa taas, sillä viime pelissä topparipari Hyrkkänen-Lahtinen onnistui oman pään lisäksi myös vastustajan maalilla kummankin maalattua kulmapotkun jälkitilanteesta. Unohtaa ei sovi myöskään kahteen viime otteluun viidesti osunutta Sami Hursketta.

31.7.2010 Salama-alku Orivedella siivitti vieraat karkuteille
Kypsillä otteilla pari viime peliä hoidellut Palatsi kävi yhden vaihtomiehen voimin Orivedellä korjaamassa alkukauden tasapelin. Liiveihin verhoutunut vierasryhmä aloitti ottelun varsin vauhdilla, sillä alle puolen tunnin pelin jälkeen peli oli 0-3. Loppulukemat 0-6 (0-3) Palatsille Sami Hurskeen 2, Jussi Luodon 2, Tuomas Hyrkkäsen ja Olli Lahtisen osumilla. Maalivahti Ovaska hoiti viileästi ainoat vaaranpaikat vierasmaalilla. Erityismaininnan arvoinen oli myös monitoimimies Saku Mäkinen, joka elegantisti esiintyi paikalla kuin paikalla. Harvinaisen kovalla prosentilla palloa verkkoon lyönyt Palatsi on äitymässä aimo vireeseen kun kauden kovimmat hetket ovat käsillä. Mitä lie vielä luvassa!

30.7.2010 Pisteet Kooteelta - seuraavaksi Daltoneilta?
Viime viikon torstai-illan vierasottelussa TKT Kooteeta vastaan Palatsi otti kolme pistettä pallopussiinsa Kaupista. Lukemien 2-3 (1-1) takaa paljastui hyvää ja iloista palatsipeliä, jonka todellisena hallitsijana toimi Sami Hurske hattutempun kera. Tänään Palatsi jatkaa vieraspelisarjaansa matkustamalla Orivedelle paikallisen rosvokoplan vieraaksi. Edellistä ja tämän päivän vastustajaa yhdistää kummankin kanssa pelatut tasurit alkukaudesta Menkalan hiekalla. Kooteen kanssa ensimmäisen kierroksen vääntö päättyi 0-0, kun taas Daltonit hakivat pisteen Menkalasta viime hetken 1-1 tasoituksella. Tuolloinkin Palatsin maalarina toimi Sami Hurske. Viime ottelun poissaolijoista Kristallipalatsi saanee tällä kertaa mukaansa manageri Teisalan, maalivahti Ovaskan, ja kenttäpelaajista Luodon ja Toivon. Poissa ovat viime otteluissa säkenöineet Jussi Ekonen ja Antti Vuorinen.

19.7.2010 Tappio Ylöjärveltä ja kaksi voittoa Nokialta
Sivujen päivitys vietti ansaittua kesälomaa, mutta palasi näin takaisin päätteen ääreen. Kuumia heinäkuun koitoksia on koettu kolmasti, vierastappio YPaa vastaan lukemin 5-1 ja kotivoitot Pyrystä 3-1 ja viime perjantaina TaPasta 3-0. Seuraava mittelö on kuluvan viikon torstaina Kaupissa TKT Kooteeta vastaan. Ensimmäisellä kierroksella kohtaaminen päättyi Menkalassa maalittomaan tasapeliin.

1.7.2010 Heinäkuu alkaa vierasottelulla YPaa vastaan
Helteinen heinäkuu alkaa Kristallipalatsin osalta torstai-illan koitoksessa Ylöjärven Soppeenharjun tekonurmella. Vastassa isännöi tuttu vastus Ylöjärven Pallo. Joukkueet majailevat sarjataulukossa peräkkäin kolmantena ja neljäntenä - YPa pisteen karussa. Vierasvoitolla Palatsi nousisi kotijoukkueen ohi sarjataulukossa tasapisteisiin kakkosena olevan TKT Kooteen kanssa. Ensimmäisen kierroksen viimeinen vierasottelu antaa siis kunnon panokset kummallekin ryhmälle.

22.6.2010 Palatsi voittoisana juhannustauolle
Kristallipalatsi haki pisteet lämpimänä maanantai-iltana Raholan nurmelta. Kotijoukkue HST jäi jalkoihin lukemin 0-5 (0-2). Rauhallinen tempo ja vauhti eivät päätä huimanneet, mutta pallo teki töitä välillä sitäkin iloisemmin. Maalivahti Matti Ovaska ja puolustuskvintetti Pimiä-Ekonen-Mäkinen-Hyrkkänen-Lahtinen pimensi mustapaitaisen kotijoukkueen kärkimiehet elegantisti, joten keskikentällä ja hyökkäyksellä oli kiitettävät mahdollisuudet maalintekoon. Tilastoihin maalin muodossa merkittiin aina taisteleva Riku Rinne, kaukolaukauksella Tomi Lindberg, läheltä hassutellut Hannu Toivo, loukkaantumisen jälkeen vauhdikkaasti esiintynyt Sami Hurske ja laidalta läpi puikkelehtinut Paavo Salonen. Kahden maalittoman tappion myötä Palatsi on takonut kuusi pistettä kahdesta viimeisestä ottelusta maalisuhteella 10-2. Isolla pelaajaringillä tähän kauteen lähtenyt Palatsi koki eilen taas kovia kolhuja, nimittäin seitsemän maalin mies Jussi Luoto ei toipunut pelikuntoon viime ottelun jäljiltä, ja maanantaina urakan kesken joutuivat jättämään keskikentällä raataneet Antti Savijoki, Mikko Nummi ja Pekka Palonen. Kausi jatkuu juhannusjuhlien jälkeen torstaina 1.7 Ylöjärven Soppeenharjun tekonurmella Ylöjärven Palloa vastaan.

21.6.2010 Juhannusviikon alkaa Raholassa
Tänään maanantaina klo 19.30 puhalletaan Raholan nurmella käyntiin HST-Palatsi. Seuroilla ei ole aikaisempia keskinäisiä otteluita, joten pelipalavereissa luotettaneen skouttiryhmien tiedonantiin. Hervanta Sporting Team on aloittanut kautensa Palatsia terävämmin pisteiden valossa, sillä HST keikkuu taulukossa pari pinnaa vierailijoiden yläpuolella. Kotivoitolla HST siirtyisi sarjakärkeen, kun taas vierasvoitolla Palatsi hilaa itsensä kolmospallille.

19.6.2010 Tappion tieltä takaisin valoon
Perjantai-iltana Alanurmella koettiin viihdyttävää vitosdivarikamppailua Palatsin ja FC Vapsin välillä. Seitsemän maalia ja lukuisia muita meheviä maalipaikkoja puolin ja toisin sai kolean kelin kotikatsojien veren kiertämään. Kaiken kukkuraksi kahden tappiopelin myötä kuumennettu kotijoukkue aloitti ottelun kahdella salamamaalilla, Jussi Luodon läpiajo ja Antti Savijoen voimakas vapaapotku veivät kotijoukkueen hetkessä kahden maalin karkumatkalle. Tilanteen vähän rauhoituttua sinivalkoinen vierasryhmä kavensi vielä ensimmäisellä puoliajalla maalin päähän ja lopulta toisen puoliskon alussa kiri kulmapotkun puskumaalin myötä tasoihin. Jännittävässä 2-2-tilanteessa molemmilla oli etsikkoaikansa, josta Palatsi selviytyi tuloksekkaasti. Luoto iski rankkarista, Jaakko Halme kauden ensimmäisensä maalin edestä ja hattutemppua juhlinut Luoto vielä kerran läpiajosta. Loppulukemat 5-2 (2-1). Katsojat poistuivat tyytyväinen ja helpottunut hymynkare huulilla villiin Nokian yöhön...

14.6.2010 Toinen tappio putkeen
Torstai-iltana Räikällä käyty FC Teivo-Palatsi päättyi 0-1. Teivon ainukainen tuli kulmapotkusta ja näin Palatsi kärsi kauden toisen häviönsä. Kausi jatkuu vielä kahdella ennen juhannusta pelattavalla ottelulla, joista pisteet olisivat punaisille kullankalliit. Seuraava peli on tämän viikon perjantaina Alanurmella Vammalasta saapuvaa FC Vapsia vastaan.

9.6.2010 Tunnelmia peliinvalmistavista harjoituksista
Sisuuntunut Palatsi harjoitteli tiistai-iltana Alanurmella 20 miehen voimin, eikä katsomosta käsin tarkkaillut managerikaan säästellyt äänijänteitään kiristäessään joukkueensa tahtia harjoituskentällä. Poikkeuksellisen huonon edellisottelun myötä moni punanuttu oli niellyt ylpeytensä, ja palannut haalarihommiin lankatuin kengin Alanurmen harjoitusviheriölle. Ilmeet miehillä näyttivätkin tyytyväisiltä parituntisen rupeaman jälkeen. Torstaina Ylöjärven Räikällä klo 20 nähdään Kristallipalatsin kauden toinen vierasottelu FC Teivoa vastaan.

8.6.2010 Nihkeä Palatsi jäi nollille
Perjantainen ottelu FC Polla/2:a vastaan päättyi vihreään sonnustautuneen vierasryhmän 0-2 (0-0) nimiin. Kovassa tuulessa pelattu matsi ei ihmeitä tarjoillut Palatsin pitäessä palloa ja Pollan iskiessä vastaiskuilla ensin läpiajosta ja sitten kulmasta ottelun ainokaiset. Kotiryhmän parhaat paikat siunaantuivat Pekka Paloselle ja Tomi Lindbergille, mutta uhrautunut Polla kesti paineen. Kotijoukkueen Mikko Nummi pääsi ensi kertaa tosi toimiin ja esiintyikin energisesti, sen sijaan Ville Toivan debyytti antaa edelleen kannattajille aihetta kämmenhikoiluun. "Missä mies on?", kuului yleisöstä kuiskuteltavan.

4.6.2010 Kristallipalatsin kotiputki päättyy tänään
Palatsin viiden kotiottelun mittainen sarja päättyy tänään FC Polla/2:a vastaan tänään Alanurmella klo 17.45 alkaen. Aiemmat kotiottelut ovat tuoneet pistesarakkeeseen kahdeksan pistettä kahden voiton ja kahden tasapelin myötä. Viime vuoden lohkovoittaja Polla/2 on aloittanut kautensa nihkeästi sarjataulukkoon nähden, mutta taitoa ryhmältä ei varmasti uuvu. Illan mielenkiintoisinta antia ovat pirteästi harjoituksissa esiintynyt Ville Toiva joka debytoi tänään Palatsipaidassa, sekä Mikko Nummi jonka kausi alkaa myös vasta tänään. Kotijoukkueen voittaessa saa sarjataulukko uuden joukkueen piikkipaikalle, tule katsomaan kuinka käy!

29.05.2010 Tappioton organisaatio jatkaa kulkuaan
Kristallipalatsi-Apassit 2-0 (1-0). Koneen lailla jyrännyt Palatsi otti ottelun komennon heti alussa perjantai-illan taistossa. Kotiryhmän lukuisista paikoista ja epäonnistuneesta rangaistuspotkusta huolimatta lukemat säilyivät kuitenkin maltillisina aina päätöspilliin asti. Jussi Luoto oli illan molemmissa osumissa vahvasti mukana, sillä ensimmäisessä Luodon läpiajo oli päättyä tuloksetta mutta loppujen lopuksi vieraspuolustus sähläsi pallon omaan verkkoon. Ottelun toinen osuma oli Luodon läpiajonäyte vartti ennen loppua. Perjantai-ilta Alanurmella antoi kannattajille paljon vauhtia ja kosolti maalitilanteita, mutta ajoittain lievä puristus vei tutun rentouden punaisten pelistä pois. Päivän huikein osuma oli kuitenkin numero 17 Atte Löf paluu punanuttuun vakavan loukkaantumisen jälkeen. Vuonna 2007 Vuoden Pelaajaksi valittu juoksuvoimainen toppari esiintyi uuden hiusmallinsa kanssa energisesti ympäri kenttää joka paikalla.

27.5.2010 Perjantaina vieraita Kyröskoskelta
Huomenna perjantaina Palatsi pelaa jo neljännen kotiottelunsa peräjälkeen. Iltaottelu alkaa klo 19.30 ja vastaan saapuu lohkon tyvipäähän ajautunut Parkunmäen Apassit Kyröskoskelta. Nälkää vierasryhmällä varmasti riittää, sillä toistaiseksi pisteittä ja maaleitta operoiva Apassit pelaa jo viidennen vierasottelunsa putkeen josta sillä ei varmasti ole varaa menettää pisteitä. Kotijoukkueen viimeisimmässä, eli Ryhti-voitossa Palatsin vasemman pakin paikkaa hallinnut Jussi Ekonen on estynyt tästä taistosta, joten sieltäkö Apassit löytää mahdollisen aukon maalintekoon? Tule ja koe Palatsin kymmenvuotiskauden ottelu hegemonisella Alanurmella!

23.5.2010 Maamme-laulu siivitti Palatsin pisteille
Hienon helteinen perjantai-iltapäivä Alanurmella tarjoili viihdettä koko kukkaron edestä. Kristallipalatsi-Ryhti 2-0 (1-0) antoi hyvän näytteen viihdyttävästä vitosdivarikoitoksesta, sillä jännittävää peliä edelsi paikallisen polttarisankarin tyylikäs tulkinta kotoisesta Maamme-laulusta. Kansallislaulujen jälkeen Ryhdin ja Palatsin tasainen vääntö taipui Jussi Luodon ja Riku Rinteen osumilla kotijoukkueen hyväksi. Luodon läpiajosta iskemä osuma oli miehelle kauden toinen ja samalla myös toinen voittomaali. Rinteen puskema maali oli miehelle kauden ensimmäinen. Tyytyväinen mies on varmasti myös maalivahti Matti Ovaska kauden ensimmäisen nollapeli kainalossaan.

20.5.2010 Alanurmella tulossa kuuma perjantaipäivä
Palatsin nurmikausi kotoisella Alanurmella alkaa perjantaina klo 17.45, kun toiselle kenttäpuoliskolle ryhmittyy Ylöjärven Ryhti. Kuuman perjantai-iltapäivän mielenkiintoa nostaa se, että kumpikin joukkue on vielä tappioitta. Nähdäänkö huomisessa väännössä vihdoin Palatsin ensimmäinen kotivoitto kahden tasapelin jälkeen? Maalivahti Matti Ovaskan kauden ensimmäinen nollapeli on myös vielä näkemättä.

11.5.2010 Pistejako Menkalassa
Palatsi nyhjäsi 1-1 (1-0) pistejaon Daltoneiden kanssa tiistai-iltana. Laiskanpulskea ottelu ei suurempia hienouksia ja tunteita tarjoillut ja pitkään näyttikin siltä, että kotijoukkue vie ensimmäisen puoliskon Sami Hurskeen maalilla pisteet mukanaan. Toisin kävi, kun toisen puoliskon puolivälissä Daltonien liukas laituri irtaantui laidalta tekopaikkaan ja iski pallon takanurkkaan. Palatsin kannalta harmia koitui kun avausottelussaan heti maalin iskenyt Hurske joutui lopettamaan ottelun kesken nilkkavamman vuoksi.

11.5.2010 Vuoden viimeinen Menkalassa
Sarjapelit jatkuvat tänään Menkalassa klo 19.30, kun vastaan saapuu Oriveden Daltonit. Luvassa on tuulennopean kärjen Jaakko Halmeen comeback-ottelu reilun vuoden loukkaantumistauon jäljiltä. Nähdäänkö etelä-Nokian pomppuihme heti maalinteossa?

4.5.2010 Menkalassa pistejako tiistai-iltana
Ensimmäinen kotikoitos Menkalassa päättyi maalittomaan tasapeliin TKT KooTeen kanssa, 0-0. Huolenaiheita palatsimiehistöstä kuului ennen ottelua, kun maalivahti Matti Ovaska ja tuikitärkeä Sami Hurske tipahtivat kokoonpanosta sairastumisen vuoksi. Maalivahdin tontille upotettiin monitaituri Olli Lahtinen, joka tällä kaudella on toiminut yhden pelin tuomarina, yhden topparina ja tällä kertaa maalivahtina. Sinipaitainen vierasryhmä ottikin komennon haltuunsa heti alusta ja oli likipitäen koko ottelun hallitsevampi osapuoli. Vuodesta toiseen kivikovia otteita ja uhrautumista esittänyt punapuolustus osoitti tänään jälleen korvaamattomuutensa pitämällä vieraat varsinaisilta maalintekopaikoilta ulottumattomissa. Kapteenina toiminut Tuomas Hyrkkänen ja topparin tontilla vieraillut Antti Savijoki luutivat punatähtien arvoisesti, samoin ottelun parhaaseen maalintekopaikkaan itsensä taistellut ja hurjan työmäärän rehkinyt Riku Rinne.

3.5.2010 Kotiavaus Menkalassa tiistaina
Menkalan hiekkakentällä nähdään tiistai-iltana klo 19.30 alkaen Palatsin kotiavaus. Vastaan matkustaa TKT KooTee Tampereelta. Kumpainenkin voitti avausottelunsa tekonurmilla, vaan miten käy nyt kun jalkojen alla pöllyää Menkalan hiekka? Kohtaaminen on ensimmäinen keskinäinen joukkueiden historiassa. Edellisen kerran kun Palatsi voitti kauden avausottelunsa oli tuloksena sarjanousu, nähdäänkö historian kirjasta uusia sivuja seuran kymmenvuotiskaudella?

29.4.2010 Poikkeuksellinen avausotteli
Sarjan avausottelut ovat Palatsille todellista myrkkyä, tai näin on ainakin ollut, sillä neljän aikaisemman kauden avauspelistä on tuomisina vain yksi voitto. Sekin on niinkin kaukaa kuin vuodelta 2006 ja seuran ainoalta kutosdivisoonakaudelta. Tänään kuitenkin saatiin tilastoja lohdullisemmiksi, sillä TaPa kaatui vieraissa 1-3 (1-0). Nihkeän alun ja 60min tappioaseman myötä Palatsi nousi sillasta hienoon voittoon. Sateen kostuttaman kentän vierasmaaleista vastasivat Pietro Lämsä, Jussi Luoto ja Hannu Toivo. Lehtereillä oltiin eritoten tyytyväisiä Lämsän maaliin, nimittäin historioitsijat eivät muista miehen maalisarakkeen täyttyneen kovinkaan usein. Sekä miehen edellinen ottelu viime kesältä päättyi vakavaan polvivammaan juuri samaista TaPaa vastaan. Ilahduksia kuultiin yleisöstä kun nelinkertainen Palatsin maalikuningas Luoto ilmaisi haluansa pitää himoitun maalikuninkaan kruununsa tänäkin vuonna, siitä osoituksena voittomaaliksi jäänyt todellinen taistelunäyte.

28.4.2010 Sarjakauden alku käsillä
Palatsin maanantainen kenraaliharjoitus Pirkkalassa tuotti 0-4 voiton PJK/3:sta. Torstaiseen sarja-avaukseen on siis haettu tuntumaa kahden ottelun verran Pirkkalan tekonurmelta, joten liikaa voimia ei ole talven ja kevään harjoituksiin uhrattu. Palatsin sarja alkaa torstaina TaPaa vastaan Kaukajärven tekonurmella klo 18.30. Nähdäänkö uudet miehet Tomi Viertokoski ja Ville Toiva heti punapaitojen riveissä, entä kuinka käy pitkien loukkantumisten uhreilta Atte Löfiltä, Pietro Lämsältä ja Jaakko Halmeelta paluu punanuttuun? Saavu paikalle kannattamaan!

23.4.2010 Ensi maanantaina harjoituspeli Pirkkalassa
Tapahtumat jatkuvat ensi maanantaina Pirkkalan tekonurmella klo 20.30 harjoituspelin muodossa. Vastaan asettuu PJK/3 sarjaporrasta alempaa.

15.4.2010 Harjoituspelistä hyvä lähtö kauteen
Torstai-iltana Pirkkalan tekonurmella Palatsi kohtasi harjoitussesongin avausmittelössään sarjaporrasta ylempänä olevan PJK/2:n. Kotijoukkueen 3-2 (0-0) voittoon päättynyt koitos tarjoili mukavaa alasarjaviihdettä, sekä hyvää lähtölaukausta Palatsin 10-vuotisjuhlakauteen. Palatsin maalareina toimivat vasenjalkaiset Teemu Lehtonen maalivahti Ovaskan pitkästä avauksesta ja Riku Rinne 2009 Vuoden Pelaajan Timo Pimiän esityöstä. Perjantain harjoitukset peruttiin, joten ensi torstaina jatkamme salivuoron tiimoilta.

11.4.2010t Ensimmäinen harjoituspeli torstaina
Kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan torstaina 15.4 klo 19.30 alkaen Pirkkalan tekonurmella. Vastassa on tuttu ja kova vastus PJK/2. Tällä viikolla pidetään myös ensimmäiset harjoitukset hiekalla, eli perjantaina klo 20 alkaen palautellaan harjoituspelin rasituksia.

8.4.2010 Harjoitukset Menkalassa alkavat
Harjoitusvuoromme Menkalassa on perjantaisin klo 20 alkaen. Ensimmäiset pallottelut hiekalla käynnistetään ensi viikolla 16.4. Torstain salivuorohan meillä jatkuu vielä toukokuun puoliväliin asti, joten kaikki futsal-höntsyille Nokianvirran saliin klo 20.30 alkaen torstaisin. Kaavailemamme harjoitusturnaus on ottanut takapakkia, sillä myöhäisen kenttienavautumisen takia Menkalasta on vaikea saada pitkää vuoroa turneeajankohdaksi. Harjoituspeleistä kuulemme kuitenkin lähipäivinä lisää.

23.3.2010 Harjoituskauden tunnelmia
Aamusarjan pelit on pelailtu ja seitsemän ottelua tuottivat saldon 4-0-3. Uusia miehiä ajettiin sisään ja aamusarjassa nähtiinkin yli 20 palatsilaista talven mittaan. Harjoitukset jatkuvat torstaisin klo 20.30 Nokianvirran salilla ja myöhemmin tänään saamme tietoomme Menkalan aukeamisen ja harjoitusvuoromme ajankohdan. Tavoittelemme viime kauden malliin yhtä vuoroa hiekalta kevään ajaksi ja yhtä nurmivuoroa kesän koittaessa. Lisäinfoa tulossa myöhemmin!

2.3.2010 Palatsin Cup-taival päättyi
Viime torstaina Hämeenlinnan Pullerissa kohdattu Tervakosken Pato osoittautui Kristallipalatsin Cup-kiertueen päätepysäkiksi. Ensimmäisen kierroksen ottelu päättyi Paton nimiin 0-5 (0-1). Kolmosdivarijoukkue hallitsi ottelua valtaosin vaikkakin punaiset pääsivät hätyyttelemään Patomaalia moneen otteeseen.

9.2.2010 Suomen Cupin ottelun ajankohta varmistui
Niin siinä kävi, että Palatsin Cup-taival tämän vuoden osalta käynnistyy torstaina 25.2 Hämeenlinnan Pulleri-hallissa. Ottelu alkaa vähän klo 17 jälkeen, vuoro kun on klo 17-19. Peliinvalmistava saliharjoitus saadaan 18.2 Nokianvirran salilla, jossa mukana on myös manageri viimeisine kuvioineen. Hämeenlinnan reissun yhteislähdön aikataulut lyödään lukkoon tuonnempana.

8.2.2010 11.2 torstain salivuoro peruttu
Tämän viikon torstain, eli 11.2 salivuoro on peruttu koulun vanhempainillan vuoksi. Harjoitukset jatkuvat normaalisti 18.2 klo 20.30.

29.01.2010 Harjoitukset käynnistyvät
Palatsilla on ensi torstaista alkaen futsal-vuoro Nokianvirran koululla. Vuoro on joka torstai 4.2 alkaen aina toukokuun puoliväliin asti ja kellonaika on 20.30. Sinne joka peluri pallottelemaan ja hakemaan tuntumaa 10-vuotiskauteen!

24.01.2010 Suomen Cup aloittaa vuoden
Suomen Cupin kaksi ensimmäistä kierrosta on arvontakoneistosta pullautettu pihalle. Palatsi starttaa heti kierrokselta yksi ja vastaamme asettuu kolmosdivisioonajoukkue Tervakosken Pato. Ottelu tullaan pelaamaan 30.1-28.2. Ajankohta selviää lähiaikoina. Aamusarjaa jatketaan taas maanantaiaamuna 25.1. Lisäuutisia tulevista tapahtumista tulossa aivan lähipäivinä, pysykää boksissa.

18.12.2009 Pikkujoulut huomenna
Kauan odotetut Palatsin Pikkujoulut sihautellaan virallisesti käyntiin huomenna! Tosin myönnettäköön, että moni pelimanne sihauttanee kuplivaa laululientä jo tänä iltana valmistautuessaan koittavaan kuningasjuhlaan. Saunahan sijaitsee Nokian Yrittäjäkadulla kaupungin salin yläkerrassa, jonne tienviittoina toimivat loistaen leiskuvat tulimerkit. Saavuhan paikalle sakkomaksuinesi, sillä luvassa on kaikkien aikojen kinkerit Vuoden Pelaaja-palkinnon jakoineen, ja kukaties vaikka juhlissa nähtäisiin itse Joulupukki...

10.12.2009 Pikkujoulut lauantaina 19.12
Palatsin railakkaat pikkujoulut pidetään lauantaina 19.12 perinteisin merkein Kulosen saunassa Nokialla. Sauna on lämmin klo 19 alkaen ja tunnelman takaa Vuoden Pelaajan valinta sekä sakkokassan lunastus muine elämöinteineen... Kaikki paikalle!

16.11.2009 Aamusarjan ohjelma
Aamusarja alkaa osaltamme keskiviikkona 9.12. Tapiolaa vastaan. Pelit ovat Pirkkahallin C-hallissa, joka on siis sama paikka kuin aiemminkin. Pelit alkavat aina klo 7.15 ja ovet aukeavat noin klo 7. Ota mukaasi pelipaita tai muu punainen paita ja kaksi euroa osallistumismaksua. Laitetaan foorumin puolelle pientä osallistumisilmoitusta, jotta pysytään miesvahvuudesta vähän kärryillä. Kaikki mukaan uuteen kauteen! Otteluohjelma löytyy täältä: http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=103456&piir

16.11.2009 Kausimaksuseurantaa
Seuraavilla palatsilaisilla on vielä kausimaksu maksamatta: Salonen, Hurske, Nummi ja Ekonen.

3.11.2009 Uuden ajan alkua
Kautta 2010 tullaan vuosien päästä muistelemaan Palatsin kaikkien aikojen kautena. 10-vuotisjuhlat, sarjanousu, 13 nollapeliä, puhdas kotisaldo ja lukematon määrä muita maininnan arvoisia urotekoja... Ennen muistelmia aloitamme kymmenvuotiskauden Aamusarjan peleillä joulukuussa, jonne kaikki mahdolliset markiisit nappuloineen mukaan. Lisäksi kaupungilta voisi saada salivuoroa Nokianvirran koululle, jossa olisi oiva sauma futsalhöntsyille vuodenvaihteen jälkeen. Kaikista tulevista tapahtumista kaikkein lennokkainta aktia tulemme harjoittamaan klassisissa Palatsin pikkujouluissa, jonka paikasta ja ajankohdasta kuulemme myöhemmin vielä lisää. Vuoden pelaaja-palkinto jaetaan, sakkokassa lunastetaan ja monta muuta aataminomenaa kutkuttavaa tapahtumaa koetaan... Pysytään sivuilla!

13.8.2009 Voittoon sateisella Ahvenisjärvellä
Kristallipalatsi runttasi kolme pistettä sateisena keskiviikkoiltana FC Rellusta lukemin 0-3 (0-0). Joukkueiden väliset sarjaottelut olivat läpi historian päättyneet aina tasan, joten odotusarvo muille tuloksille nousi huomattavasti. Hervannan Ahvenisjärven tekonurmella käydyn ottelun ensimmäinen puolisko noudattikin tuttua maalitonta kaavaa, mutta toisen puoliskon Riku Rinteen, Antti Savijoen ja Teemu Lehtosen maaleilla pisteet paukahtivat punaisten pussiin.

5.8.2009 Kausimaksu 2009
Taas on aika jokavuotisen ja ihanan kausimaksukeruun. Alkukaudesta aherrettujen talkoiden ansiosta selviämme maksamalla 100€/pelaaja. "Puolenkauden miehet", kuten Löf, Lämsä, Nummi, Sepponen ja Lahtinen kuittaavat osuutensa puolitetulla hinnalla eli 50€. Palatsin tilinro on 450330-243491.

27.7.2009 Kiivas paikalliskamppailu päättyi tappioon
Perjantai-illan sateessa pelattu kauden toinen paikallistaisto päättyi historiallisesti. FC Tribe nujersi Palatsin ensimmäisen kerran tiukan väännön jälkeen lukemin 0-2 (0-1). Vierasjoukkueelle pisteet olivat elintärkeät sarjapaikan kannalta, kun taas Palatsi voinee nyt viimeistään heittää paperinkierrätykseen haaveet noususta neloseen. Iloinen asia punasinisten kannalta oli se, että Antti Sepponen teki paluun vuoden tauon jälkeen, sekä uusi vahvistus Mikko Nummi esiintyi positiivisesti debyytissään.

20.7.2009 Tiistain harjoituksissa uutta väriä
Seurajohto on päättänyt toimia akuutin pelaajakadon myötä. Nälkävuoden pituiseksi venähtänyt loukkaantumisreservi asetti paineita Palatsin johtoportaalle, eikä aikaakaan kun alkoi tapahtua. Huomisiin harjoituksiin on luvassa uusvanhaa palatsilaista, sekä täysin uudentiukkaa ja innokasta palatsilaista. Tästä on herkullista suunnata katseet kohti perjantain paikallisvääntöä!

18.7.2009 Palatsille taistelupisteet Teivola
Erittäin raihnaisella, mutta sitäkin sisukkaammalla miehistöllä Palatsi haki pisteet varhain lauantaiaamuna FC Teivolta Ylöjärven Räikältä lukemin 1-2 (0-1). Edes yhden miehen vajaus ensimmäisen puolituntisen aikana ei antanut kotijoukkueelle pieniäkään haaveita pisteiden suhteen. Punasinisten maalareina toimivat Timo Pimiä ja Pekka Palonen.

23.5.2009 Avausderby punaisten nimiin
Kauden ensimmäistä paikallisottelua isännöi FC Tribe perjantai-iltana Alanurmella mukavan yleisömäärän kera. Itse ottelu ei suurempia ylisanoja kerännyt, mutta kolme pistettä matkasivat Palatsille lukemin 0-1 (0-1). Sakko- ja nollapelitilit on nyt kuitenkin avattu...

16.5.2009 Palatsille kauden avausvoitto
Kristallipalatsi avasi perjantai-iltana Nokialla nurmikauden ja voittosarakkeensa. Ylöjärveltä asti reissannut Ylöjärven Pallo jäi punasinisten jalkoihin lukemin 2-1 (0-0). Tunteita ja tuoksuja ottelussa koettiin kolmen maalin ja yhden punakortin myötä...

15.4.2009 Harjoituspeli FC Rellua vastaan
FC Rellu toivotti Palatsin tervetulleeksi harjoitusotteluun. Hervannan Ahvenisjärven tekonurmi lauantaina 25.4 klo 11, kaikki paikalle!

15.4.2009 Harjoitusvuoron vaihdos
Menkalan harjoitusvuoromme on vaihtunut perjantaihin. Aika pysyy samana, eli klo 19.30. Tänä perjantaina vuoroa ei ole, koska FC Tribe pelaa Menkalassa cupin ottelunsa Lammin Vetoa vastaan klo 19 alkaen.

7.4.2009 Pitkäperjantain turnauksen ohjelma
Palatsi osallistuu pitkäperjantaina 10.4 Menkalassa oteltavaan Pyryn turnaukseen. Punaisten ottelut ovat klo 11 Nops-Palatsi, klo 13.30 Palatsi-Pyry ja klo 15 Leki-Palatsi. Otteluiden peliaika on 2*25min.

7.4.2009 Suomen Cupia tänään Menkalassa
Kristallipalatsi isännöi Suomen Cupin avauskierroksella Lammin Vetoa tänään Menkalassa klo 19.30. Nelosessa pelaava LaVe tulee varmasti lyömään kapuloita isäntäjoukkueen cup-rattaisiin, mutta kivenkova isäntäjoukkue haluaa takuuvarmasti toiselle kierrokselle. Punainen ja Nokialta!!!

6.4.2009 Kristallipalatsin uusi foorumi avattu
Kristallipalatsin uusi foorumi on nyt vihdoinkin avattu kaikelle kansalle. Menkäähän kaikki kiirellä luomaan oma tunnuksenne, jotta pääsette mukaan Palatsin veiherikkaisiin tapahtumiin!

4.4.2009 Sunnuntaina 4.4. höntsyt Menkalassa
Sunnuntai-iltana klo 19.30 höntyillään ja höntsäillään Menkalassa klo 19.30 alkaen.

26.3.2009 Pitkäperjantaina turnaukseen
Palatsi osallistuu pitkäperjantaina 10.4 Menkalassa harjoitusturnaukseen. Kovatasoisen kolmosesta ja nelosesta koostuvien joukkueiden turnausta isännöi Pyry. Turnauksesta lisäinfoa luvassa myöhemmin, mutta kaikki mahdolliset pelurit ilman muuta mukaan. Paikan päällä päästään sitten testaamaan uusia tryout-pelaajiakin.

24.3.2009 Aloitushöntsyt ja Cupin peli
Ensimmäiset höntsyt pidetään Menkalassa tiistaina 31.3 klo 19.30. Suomen Cupin peliaika varmistui, eli tiistaina 7.4 klo 19.30 Menkalassa vastaamme asettuu Lammin Veto.

20.3.2009 Suomen Cup 2009
Suomen Cupin ensimmäinen kierros pelataan 1-9.4 ja vastaan on arpa heittänyt Lammin Vedon. LaVe on nelosen joukkue, joka pari vuotta takaperin pelasi vielä kolmosessa joten kova koitos on luvassa heti kauden kärkeen. Pelipaikkana toimii Menkala Garden ja alustava pelipäivämäärä on joko sunnuntai 5.4 klo 15.30 tai tiistai 7.4 klo 19.30. Viikonlopun jälkeen saamme varmistuksen ajankohdalle. Otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella tutun sinikaartin FC Triben.

20.3.2009 Kauden aloitusta vuodelle 2009
Näinhän se on nähtävä, että kesä, kärpäset ja Kristallipalatsi tekevät heräämisensä taas tänäkin vuonna tähän samaan aikaan. Uusi alkava kausi tuo tälläkin kertaa mukanaan jotakin aivan uutta. Nimittäin johtoryhmä on kaikessa mahtavuudessaan päättänyt, että seura ottaa käyttöön koko yhdeksänvuotisen historiansa aikana harjoitusvuorot ensimmäisen kerran. Kevätkaudella harjoitukset ovat Menkala Gardenissa tiistaisin klo 19.30, kesän nurmivuoroista kuulemme sitten ajankohdan koittaessa. Uusia pelaajia on myöskin tuloillaan, mutta näistä hiiskutaan vasta nimien päädyttyä papereihin. Tuoreille voimille onkin tilausta, sillä perustajajäsen Antti Vuorinen sekä kolmen metrin Mikko Ovaska ovat kumpainenkin kesän lainalla rapakon takana - isoa korvausta vastaan. Muita pelaajamenetyksiä ei vielä ole tiedossa, joten toivottavasti selviämmekin näillä! Tästä ponnistaen kohti tulevia koitoksia, eli ensimmäisiä höntsyjä sekä uuden pelaajamanagerin vetämiä harjoituksia. Täällä Palatsi Post ja ankaraa viikonloppua kaikille!

1.3.2009 Palatsin sivut avattu uudelleen!!
Kristallipalatsin kotisivut on taas avattu! Sivut olivat päivityksen vuoksi talviunilla jonkin aikaa. Vieläkään sivuilla ei toimi vieraskirja, eikä valitettavasti edes keskustelufoorumi. Ne pyritään kuitenkin palauttamaan takaisin toimintaan mahdollisimman pian. Myös sivuston ulkoasua pyritään saamaan hieman tyylikkäämmäksi, joskaan mitään suuria muutoksia ei ole tulossa.

7.5.2008 Nurmivuoro tiistaisin
Nurmikentät Nokialla on saatu hienon kevään myötä jo auki ja vuorot alanurmilla alkavat osaltamme heti ensi viikolla. Lähtökohtaisesti harjoitusvuoromme on tiistaisin klo 19.30 kk2:lla, mutta koska tiistai on Nokialla pelipäivä, saattaa vuoron alkaminen venähtää pelien myötä puolellakin tunnilla. Tämän viikon perjantaina on viimeiset hiekkapallottelut Menkalassa, mutta pientä väkipulaa saattaa olla kun jokunen kundi ilmoitti itsensä poissaolevaksi töiden ym. harrasteiden takia. Ensi viikolla sitten polkaistaan kunnolla pyörät pyörimään nurmifutailun malliin kun tiistaina 12.5 on ensimmäinen nurmivuoro ja perjantaina mitellään KK3:lla Suomen Cup-sensaatiojoukkue YPA:n kanssa.

27.4.2008 Sarja-avaus tiistaina Menkalassa
Tiistaina 28.4 klo 17.30 pyörähtää kautemme virallisesti käyntiin. Sarjan avausottelussa vastaamme tallustelee Ylöjärven mailta FC Teivon rykmentti. Paikan päälle totuttuun tapaan tuntia aikaisemmin valmistautumaan kovaan koitokseen. Ja muistakaahan kundit hoitaa lisenssinne kuntoon viimeistään ennen ottelun alkua. Punainen ja Nokialta!!